Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Kokkari

Last Minute Kokkari

 1. Last Minute
 2. Griekenland
 3. Samos
 4. Kokkari

Schijnt de zon in Nederland niet? Grote kans dat je op het Griekse eiland Samos wél van zonnestralen en aangename temperaturen kunt genieten. Neem tijdens een Last Minute Kokkari een duik in de azuurblauwe Egeïsche Zee, vanaf het lange kiezelstrand van de populaire badplaats. Of boek bij TUI een wandelexcursie, en volg tijdens een actieve vakantie op Samos de kustlijn. Wat ruiken die pijnbomen toch heerlijk!

Last Minute Kokkari
 • Een pittoreske haven met kleurrijke bootjes
 • Luieren aan de Egeïsche Zee
 • Vliegen met TUI fly
 • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Last Minute strandvakantie Kokkari

In het noorden van het Griekse eiland Samos, ligt de populaire badplaats Kokkari. Waar je dankzij de ligging in de Egeïsche Zee, vlak voor de kust van Turkije, van het vroege voorjaar tot het late najaar van zon en aangename temperaturen kunt genieten. Ideaal voor een Last Minute Kokkari, als het zonnen in Nederland maar niet wil lukken. En aan stranden om in de Griekse zonnestralen te baden geen gebrek. Zo wandel je vanuit een appartement of hotel van TUI zo het lange kiezelstrand Kokkari Beach op. Voor een verfrissende duik in de azuurblauwe Egeïsche Zee. En dankzij de noordenwind kun je hier tijdens een strandvakantie in Griekenland ook prima windsurfen. Om daarna een gezellig restaurant aan de haven uit te zoeken, voor verse moussaka aan zee. Of loop eerst nog even naar de Agios Nikolaoskerk om de hoek, om het met sterren versierde plafond en de kleurrijke iconen te bewonderen.

Actieve wandelvakantie op Samos

Samos is een relatief klein eiland. Handig, want zo kun je tijdens een Last Minute in Kokkari gemakkelijk een groot deel van Samos verkennen. Onze aanrader: neem je wandelschoenen mee en boek bij TUI een kustwandeling op Samos onder begeleiding van een gids. Door heerlijk geurende pijnboombossen. En langs hoge kliffen, die steil aflopen in de azuurblauwe Egeïsche Zee. Niet vergeten om je camera mee te nemen! Aan het einde van de wandeling kun je je voeten heerlijk afkoelen in het kristalheldere water van het langzaam in zee aflopende Potami-strand. Gelegen naast de hagelwitte Sint Nicolaaskerk, die op de rotsen hoog boven het water uittorent.