Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kolymbia

Last Minute Kolymbia

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Rhodos
  4. Kolymbia

Met ruim 3.200 uur zon per jaar is een Last Minute Kolymbia altijd een goed idee, vooral als je genoeg hebt van het druilerige Nederlandse weer. De badplaats Kolymbia ligt aan de oostkust van het Griekse eiland Rhodos. Relaxen doe je hier op een van de twee zandstranden of in de schaduwrijke tuin van het hotel. Plus: dit zonovergoten strandparadijs ligt op slechts 3,5 uur vliegen. Zo houd je zeker zeeën van tijd over voor elkaar.

Last Minute Kolymbia
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

3.240 uur zon in Kolymbia

Een Last Minute Kolymbia staat in het teken van quality time onder de Griekse zon. Deze badplaats ligt aan de oostkust van het Dodecanese-eiland Rhodos, precies tussen 2 baaien in. Dat betekent dat je op 2 zandstranden optimaal kunt genieten van de zon. Die schijnt hier namelijk gemiddeld 3.240 uur per jaar. Ben je toe aan tijd voor het gezin? Boek dan bij TUI een 4 sterren hotel inclusief glijbanenparadijs voor de kids. Wie de kinderen juist thuis wil laten, vindt rust en luxe in het verderop gelegen 5 sterren hotel. Ook fijn: voor deze zonvakantie zit je maar 3,5 uur in het vliegtuig.

Excursie naar Rhodos-stad

Tijdens een Last Minute Kolymbia hoef je even helemaal niets. Relaxen op het strand, een frisse duik in de Egeïsche Zee of ontspannen met een e-book in de tuin van het hotel... Maar als je er toch graag op uit wilt, is een huurauto het beste vervoermiddel. In een half uur rijd je naar Rhodos-stad. Zijn middeleeuwse centrum herbergt het Paleis van de Grootmeesters en de Ridderstraat. Shopaholics kunnen terecht in het moderne deel van de stad. Bijkomen van deze stadse drukte? Dat doe je terug in Kolymbia bij een knusse taverna bij de haven, inclusief uitzicht op zee.