Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kontokali

Last Minute Kontokali

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Corfu
  4. Kontokali

Neem even afstand van de dagelijkse stress en boek een Last Minute Kontokali. Dit kleine badplaatsje op het Griekse eiland Corfu ligt namelijk in een perfect stressvrije omgeving. Onder de cipressen in de hoteltuin kom je tot rust, net als op het fijne privéstrand. En als je eropuit wil, kun je de bus in het centrum van Kontokali nemen naar Corfu-stad. De hoofdstad is dankzij zijn culturele pareltjes echt een must om te bezoeken.

Last Minute Kontokali
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Zorgeloos zonnen onder cipressen in Kontokali

Boek een Last Minute Kontokali en vlieg in 3 uur naar een compleet stressvrije omgeving. Dit kleine badplaatsje ligt aan de oostkant van het Griekse eiland Corfu, op het Tourka schiereilandje. Het centrum van Kontokali bevindt zich tussen de jachthaven en de doorgaande weg. Je treft er gezellige restaurants en winkeltjes. Op een kilometer buiten dit centrum ligt het hotel van TUI. Cipressen, eucalyptus- en palmbomen omringen het 5 sterren hotel, dat direct aan de Ionische Zee ligt. Uitrusten doe je aan het zwembad of op een van de twee privéstranden. Onder de rieten parasols op het fijne zand is het prima toeven. Deze zonvakantie kan niet lang genoeg duren...

De culturele schatkist van Corfu-stad

Een extra voordeel van Kontokali is de ligging vlakbij Corfu-stad. Om er te komen pak je in het centrum van Kontokali de bus. Binnen een kwartier sta je al in de hoofdstad van het eiland. Corfu-stad is een schatkist vol culturele en historische pareltjes. Tussen forten, kerken en musea in Venetiaanse stijlen kijk je absoluut je ogen uit. Bewonder bijvoorbeeld het Oude Fort, waar je alles leert over Corfu's geschiedenis. Bijkomen van al deze indrukken doe je op een terras aan de Esplanade. Op dit grote plein in het centrum is het zien en gezien worden. Dit is dé plek om tijdens een Last Minute Kontokali een Griekse ijskoffie te drinken.