Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kos-stad/Psalidi

Last Minute Kos-stad/Psalidi

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kos
  4. Kos-stad/Psalidi

Met een Last Minute Kos-stad/Psalidi geniet je van de heerlijke zandstranden van de voorstad Psalidi en de stadse sensatie van Kos-stad op het Griekse eiland Kos. Overweeg een rondreis met TUI langs de honingfabriek in Kefalos en de archeologische vindplaats Ascleipon. Of stap op de boot naar het nabijgelegen Bodrum in Turkije. Als hét fietseiland van Griekenland beweeg je je rondom Kos-stad het beste voort met de fiets, want daarna is het helemaal tot rust komen in de warmwaterbron Embrós Thermé in Psalidi. 

Last Minute Kos-stad/Psalidi
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Luieren aan zee in Kos-stad/Psalidi

Tijdens een Last Minute Kos-stad/Psalidi verblijf je aan de noordoostkust van het Griekse eiland Kos gelegen in de Egeïsche Zee. Deze Last Minute geeft je toegang tot zowel Kos-stad als de schitterende voorstad Psalidi. Begin bijvoorbeeld bij het 5 sterren hotel van TUI, direct aan het zandstrand Psalidi en geniet van het kraakheldere water van de Egeïsche Zee. De windcondities aan het strand zijn perfect voor een sessie surfen. Of blijf je luieren op je ligbed? Terug in het hotel kun je genieten van onder andere heerlijke moussaka  voordat je het centrum van Kos-stad opzoekt. Ontdek bijvoorbeeld de prachtig gekleurde Agios Paraskevi kerk met de lichtblauwe koepels, één van de iconen van de stad. Of bewonder de Hadji Hassan Moskee tussen de palmbomen, met de hoge minaret die in de verte opdoemt. Tip: strijk eens bij de Mandráki-haven neer voor een pita gyros met tzatziki en een lekker glaasje wijn.

Een Last Minute op hét Griekse fietseiland

Tijdens een Last Minute Kos-stad/Psalidi kun je de haven van de Turkse badplaats Bodrum zien liggen. Nog beter: Bodrum zelf ervaren via een bootexcursie met TUI! Reserveer dit bij het hotel in Kos-stad en je rondleiding door de schitterende baaien, bazaars en geschiedenis van Turks goud kan beginnen. Heb je genoeg aan de culturele schatten van Kos-stad? Ook dan kun je je door TUI laten meenemen. Je stipt de archeologische vindplaats Asclepeion aan en ontdekt waar Hippocrates zijn medische opleiding genoot. Vervolgens rond je af met een bezoek aan de honingfabriek in de stad Kefalos. Natuurlijk heeft Kos-stad op je eigen houtje verkennen ook zijn voordelen, dus aarzel niet om bij het hotel een fiets te huren. Kos staat bekend als hét fietseiland van Griekenland en de vlakke wegen tussen de steden Psalidi en Tigaki lenen zich perfect voor een mooie tocht. Zeker doen, want de voorstad Psalidi, ten zuiden van Kos-stad, is in het bezit van de Embrós Thermé. Bezoek deze warmwaterbron eens op een zwoele avond en ontsnap aan de stadse drukte.