Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kremasti

Last Minute Kremasti

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Rhodos
  4. Kremasti

Op het Griekse eiland Rhodos schiet je tijdens een Last Minute Kremasti schilderachtige vakantiekiekjes. Dat komt omdat Kremasti een authentiek dorp is met witte huisjes, verborgen hofjes vol bloemen en gezellige tavernas. Luieren onder de zon doe je op het kiezelstrand aan het turquoise gekleurde water van de Middellandse Zee. Dankzij de vele wind- en kitesurfers is er hier ook genoeg te zien en beleven.

Last Minute Kremasti
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Op vakantie in sfeervol Kremasti

Ken je de vakantiefoto’s waarop pastelkleurige huisjes en een turquoise gekleurde zee de hoofdrol vertolken? Zo’n afbeelding stap je binnen als je bij TUI kiest voor een Last Minute Kremasti. Dit authentieke dorpje ligt op het Griekse eiland Rhodos en wordt vooral geroemd om zijn charme. De traditionele witte huisjes, de geurige citroenbomen en de sfeervolle taverna’s zorgen samen dan ook voor een paradijselijk vakantieplekje. In Kremasti kun je ’s avonds goed flaneren. Zoek een traditionele Griekse taverna op om van de bekende Ouzo te proeven of bewonder de verscholen hofjes die versierd worden met kleurrijke bloemen.

Zon, zee en watersport op het strand

Overdag kun je tijdens een Last Minute Kremasti niet om het kiezelstrand heen. Vanuit het appartement van TUI is het maar een paar minuten lopen naar de kust. Vanwege de wind is het strand van Kremasti erg populair bij wind- en kitesurfers. Bij de shops op het strand kun je materiaal huren en zelf een poging wagen. Van een veilige afstand de profs bewonderen mag natuurlijk ook. Omdat de watersporters in wat dieper water oefenen is er genoeg ruimte voor een frisse duik in het turquoise gekleurde water van de Middellandse Zee. Al kun je natuurlijk ook het zwembad bij het appartement in Kremasti opzoeken en hier opfrissen. De volgende vakantiedag wacht een bezoek aan sfeervol Rhodos-stad waar de historie tot leven komt. Deze stad ligt op zo’n kwartier rijden met de auto vanaf het appartement in Kremasti.