Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Marmari

Last Minute Marmari

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kos
  4. Marmari

In het noorden van Kos laat een van de mooiste stranden van het Griekse eiland zich goed lenen voor een zonvakantie. Marmari Beach beschikt over wit zand en loopt langzaam de azuurblauwe Egeïsche Zee in, wat ideaal is voor een familievakantie. Tijdens een Last Minute Marmari verblijf je direct aan het strand in een van de luxe hotels van TUI. Iets zien? In spookstad Palio Pyli bevinden zich fresco's in de Ypapantiskerk.

Last Minute Marmari
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Luieren op Marmari Beach

Met een van de mooiste stranden op Kos voor de deur van het luxe 4 sterren hotel van TUI is de rustige badplaats Marmari de plek voor een zonvakantie. Marmari ligt in het noorden van het Griekse eiland Kos en beschikt over een breed, wit strand dat langzaam het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee inloopt. Met helder weer kun je al luierend op Marmari Beach uitkijken op de bergen van buureilanden Kalymnos en Pserimos. Wie tijdens een Last Minute Marmari wil genieten van luxe kan bij TUI kiezen voor een 5 sterren TUI BLUE For Two hotel. Vanaf het privé terras plons je zo het zwembad in waar geïntegreerde whirlpools voor de nodige ontspanning zorgen.

Verlaten bezienswaardigheden in een spookstad

Voor een kennismaking met het culturele aspect van Marmari kun je terecht in het dorpje Pyli. Marmari maakt deel uit van dit dorp dat bekend staat om zijn mysterieuze ruïnes. Buiten het centrum ligt het spookdorp Palio Pyli dat verlaten is sinds 1830 vanwege de uitbraak van een epidemie. Het middeleeuwse kasteel op Mount Dikios en de Byzantijnse Ypapantiskerk liggen er dan wel verlaten bij, de kleurrijke fresco's in de kerk zijn tijdens een Last Minute Marmari nog in al zijn ornaat te bewonderen. Bij terugkomst in het luxe 4 sterren TUE BLUE For Families hotel van TUI in Marmari kun je aanschuiven bij het diner en van Griekse wijnbladeren en gyros genieten.