Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Mastichari

Last Minute Mastichari

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kos
  4. Mastichari

Op het nippertje nog op vakantie naar de Griekse zon? Wat te denken van een Last Minute Mastichari op het Griekse eiland Kos? Smul van typische Griekse lekkernijen in een van de vele taverna’s bij de haven en geniet van het uitzicht op de boten. Zonaanbidders kunnen op het Noord strand werken aan hun vakantiekleurtje terwijl actieve vakantiegangers een fiets huren om Kos te verkennen.

Last Minute Mastichari
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Strandvakantie in het gemoedelijke Mastichari

Aan de noordkust van het Griekse eiland Kos, op nog geen tien minuten rijden van de luchthaven Hippocrates, ligt het gemoedelijke haven- en vissersdorp Mastichari. Door de centrale ligging en de heerlijke stranden is het dorpje door de jaren heen uitgegroeid tot een populaire vakantiebestemming. Het 4 sterren hotel van TUI ligt direct aan het Noord strand, een zand- en kiezelstrand waar zonaanbidders zich tijdens een Last Minute Mastichari geen moment zullen vervelen. Het strand loopt geleidelijk af in de Egeïsche Zee, dus ook voor gezinnen met kinderen is het een topbestemming. Kenmerkend voor Mastichari en de omgeving is dat het bij de kust hard kan waaien. De harde wind maakt het een ideale locatie voor windsurfers! Maar ook watersporten als jetskiën kun je hier prima uitoefenen. Sowieso vormen de golven een indrukwekkend schouwspel en leveren ze prachtige foto’s op om aan vrienden en familie thuis te laten zien.

Verken het eiland Kos per fiets

Ook leuk tijdens een Last Minute Mastichari: huur een fiets om Kos te verkennen. Fietsend over de brede paden langs de kust ontdek je de prachtige uitzichten terwijl je tegelijkertijd aan een vakantiekleurtje werkt, niet verkeerd toch? Ook een bezoek aan Kos-stad op ongeveer dertig minuten rijden van Mastichari is een echte aanrader. Bezoek bijvoorbeeld de Agorá, het oude marktplein in de havenwijk van Kos-stad. Sluit je dag af op een van de terrasjes van de traditionele taverna’s bij de haven van Mastichari en geniet van Griekse mezze oftewel tapas maar dan op z’n Grieks. Of verblijf op basis van All inclusive in het 5 sterren hotel van TUI direct aan het strand. Hier staat het uitgebreide buffet vol heerlijkheden al klaar tijdens een zonvakantie in Mastichari.