Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Molyvos

Last Minute Molyvos

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Lesbos
  4. Molyvos

Vanuit een hotel of appartement van TUI wandel je tijdens een Last Minute in Molyvos zo naar het kiezelstrandje aan de Egeïsche Zee. En ook het gouden zandstrand van Petra is niet ver. Zo kun je optimaal van de zon een aangename temperaturen van Oost-Griekenland genieten. Maar struin tijdens een vakantie op Lesbos ook vooral door de nauwe straatjes van het authentieke plaatsje, vol bloeiende fruitbomen en natuurstenen huisjes.

Last Minute Molyvos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Charmante Last Minute Molyvos

In het oosten van Griekenland liggen de Noord-Egeïsche Eilanden. Een van deze eilandjes is Lesbos, met het prachtige stadje Molyvos. Met een ligging vlak voor de kust van Turkije, waar je van het vroege voorjaar tot het late najaar zon en aangename temperaturen kunt verwachten. Ideaal dus voor een Last Minute naar Molyvos, wanneer de zon in Nederland maar niet tevoorschijn wil komen. Struin vanuit een centraal gelegen hotel of appartement in Molyvos door de charmante straatjes van het Griekse plaatsje. Vol bloeiende fruitbomen en kleurrijke bloemen. Waar de authentieke huizen nog altijd van brokken natuursteen worden gebouwd. En de steegjes tegen de helling van een heuvel zo nauw en steil zijn, dat je tijdens een vakantie in Molyvos in het hart van de plaats van verkeer geen last hebt. Heb je inmiddels trek gekregen? Volg dan de geplaveide straatjes naar de kleine haven en strijk tussen de vriendelijke lokale bevolking neer op het terras van een gezellig visrestaurant. Met uitzicht op de vissersbootjes in de azuurblauwe Egeïsche Zee. En het indrukwekkende kasteel op de heuvel aan de andere kant.

Strandvakantie aan de Egeïsche Zee

Waar je tijdens een Last Minute Molyvos optimaal kunt genieten van de warme Griekse zonnestralen is op een van de vele stranden van Lesbos. Neem je handdoek mee naar de kiezels van het smalle kiezelstrandje van Molyvos. Of reis af naar het nabijgelegen Petra, waar je vanaf het lange zandstrand gerust een duik in de heldere Egeïsche Zee kunt nemen. Want het strand is natuurlijk niet voor niets bekroond met een Blauwe Vlag. Mag het nog warmer? Bezoek dan de warmwaterbronnen van Eftalou, waar het water ruim 40 graden is. Bovendien zouden de bronnen een helende werking hebben. Maar je kunt bij TUI natuurlijk ook gewoon een luxe hotel in Molyvos met sauna boeken.