Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Nidri

Last Minute Nidri

 1. Last Minute
 2. Griekenland
 3. Lefkas
 4. Nidri

Jaloersmakende vakantiekiekjes schieten doe je tijdens een Last Minute Nidri. Dit sfeervolle dorp op het Griekse eiland Lefkas dankt zijn gezicht aan het witte zandstrand en de turquoise gekleurde baai met dobberende zeilboten. De groene heuvels en de boulevard vol palmbomen en terrassen maken het plaatje compleet. Wil je meer zien van de natuur op Lefkas? Bewonder dan de grillige rotswanden bij Kaap Lefkatas.

Last Minute Nidri
 • Een populair vakantieoord op Lefkas
 • Kleine eilandjes voor de kust
 • Knusse tavernes in de kleurrijke haven
 • Imposante watervallen en rotspartijen
 • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Het sprookjesdecor van Nidri

Een wit zandstrand, een turquoise gekleurde baai met dobberende zeilbootjes en groene heuvels vormen de parels van Nidri. Vanwege deze natuurlijke schatten is het Griekse dorpje op het eiland Lefkas sprookjesachtig te noemen. De vakantiekiekjes die je tijdens een Last Minute Nidri maakt zijn dan ook jaloersmakend. Bij TUI kun je kiezen voor een appartement aan het strand of een hotel bij de boulevard. En die boulevard is de plek waar het ´s avonds draait om flaneren langs de palmbomen en smullen van de Griekse keuken bij een van de taverna´s. Met een ouzo op tafel en de ober die een bord met gevulde bladerdeeghapjes komt brengen is de zonvakantie helemaal af.

De natuurlijke schatten van Lefkas

Voor natuurliefhebbers is Lefkas een paradijs op aarde. De grillige rotswanden en groene heuvels zorgen voor indrukwekkende uitzichten. En omdat het eiland nog redelijk onontdekt is kun je er in alle rust wandelen. Bezoek tijdens de last minute Nidri zeker de Dimosaris kloof met zijn witgekleurde rotswanden en Kataraktis watervallen. Via kronkelige zandwegen kun je door de imposante kloof lopen en de natuur in al zijn glorie bewonderen. Maak zeker ook een excursie naar Kaap Lefkatas om de zonsondergang boven het azuurblauwe water van de Ionische Zee te bewonderen.