Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Patmos

Last Minute Patmos

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Patmos

Boek een Last Minute Patmos en geniet al snel van de vruchtbare valleien en de azuurblauwe baaien op dit Griekse eiland van de Dodekanesos. Patmos is vrij van massatoerisme, dus ideaal voor de rustzoekers. Verblijf in een hotel in Grikos Bay en geniet van het witte strand aan de gelijknamige baai of kies voor een appartement in de stad Skala en bewonder de grot van de apostel Johannes.

Last Minute Patmos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Zonnen aan Grikos Bay in Griekenland

In alle rust genieten van een zonvakantie op een van de Griekse eilanden? Boek dan snel nog een Last Minute Patmos en geniet van de rust en de natuur op dit meest noordelijk gelegen eiland van de Dodekanesos. Patmos staat bekend om zijn vruchtbare valleien en ruige rotsen in het binnenland terwijl de kustlijn gesierd wordt door witte stranden en helderblauw water van de Egeïsche Zee. Natuurliefhebbers kunnen hun hart dan ook ophalen tijdens een vliegvakantie naar Patmos. Bij TUI kun je verblijven in de stad Skala of de badplaats Grikos Bay. Zo staat het kleinschalige hotel in Grikos Bay direct aan het strand aan de gelijknamige baai. Ideaal voor de strandliefhebbers tijdens deze zonvakantie in Griekenland.

De pelgrims achterna op Patmos

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Patmos kiezen voor een rustig gelegen hotel of appartement in Skala. Net buiten deze schilderachtige stad vol met witte huizen ligt het klooster 'Agion Ioannos Theologos'. Breng hier een bezoekje aan de monniken die Patmos als thuis beschouwen. Wist je trouwens dat Patmos erg geliefd is onder pelgrims? Dat komt omdat de apostel Johannes in de Romeinse tijd verbannen werd naar dit eiland. Tussen Skala en de stad Chora kun je een bezoek brengen aan de grot van Johannes en hier een stenen lessenaar bewonderen. Afkoelen doe je in het ruime zwembad bij het hotel van TUI omgeven door een tropische tuin met palmen en kleurrijke bloemen.