Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Platanias

Last Minute Platanias

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Kreta
  4. Platanias

Liefde op het eerste gezicht. Dat is wat je te wachten staat tijdens een Last Minute Platanias. Dit sfeervolle Griekse plaatsje aan de Kretenzische kust beschikt namelijk over een heerlijk zandstrand waar je in alle rust kunt genieten van de Griekse zon. Hier ervaar je de ideale balans tussen activiteit en ontspanning, zeker als je tijdens je vakantie op Kreta ook een bezoek brengt aan de indrukwekkende Samariakloof.

Last Minute Platanias
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Genieten van de Griekse zon in Platanias

Zonaanbidders komen niets tekort tijdens een Last Minute Platanias, een sfeervolle badplaats op het Griekse eiland Kreta. Na een vlucht van nog geen 4 uur kun je al genieten van de Griekse zon. En of je tijdens je vakantie in Platanias nu kiest voor een 4 of 5 sterren hotel van TUI, je bent hoe dan ook slechts een paar passen verwijderd van het strand. Zo kun je na je ontbijt gelijk doorlopen en je installeren op een ligbed met uitzicht op het felblauwe water van de Egeïsche Zee. Schitterend! Maar ook onder water valt er tijdens je strandvakatie op Kreta heel veel moois te ontdekken. Wat valt er te zien? Naast bijzondere riffen en kleurrijke vissen is de kans groot dat je tijdens het snorkelen een zeldzame Caretta Caretta schildpad tegen het lijf zwemt.

Ontdek de Samariakloof

Even genoeg van het strand tijdens je Last Minute Platanias? Ga er op uit en ontdek het schitterende bergachtige landschap. Naast ruige bergen en groene natuur vind je op Kreta meer dan honderd kloven en ravijnen. Een uitzonderlijke schoonheid is toch wel de Samariakloof. Deze 16 kilometer lange kloof bevindt zich op ongeveer een uurtje rijden van Platanias. Met een beetje geluk spot je hier een paar van de bijzondere dieren die alleen op Kreta voorkomen, bijvoorbeeld de Kretenzische wilde kat en de Kri-Kri geit. Een bezoek aan dit prachtige stukje natuur is zeker een aanrader tijdens je vakantie op Kreta!