Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Tigaki

Last Minute Tigaki

 1. Last Minute
 2. Griekenland
 3. Kos
 4. Tigaki

Wil het in Nederland maar niet opwarmen? Of ben je gewoon toe aan een weekje ontspannen aan de Egeïsche Zee? Wie bij TUI een Last Minute Tigaki boekt, zit binnen de kortste keren op het brede Tigaki zandstrand. Of in het zwembad van een luxe hotel op Kos. Maar maak tijdens een vakantie in Griekenland ook vooral een dagtrip naar de bezienswaardigheden van Kos-Stad. Op de fiets ben je zo bij het antieke Asklepieion.

Last Minute Tigaki
 • Zonvakantie op Kos
 • Parelwit strand
 • Watersporten in romantische baaitjes
 • Openluchtmuseum Kos-stad
 • Vliegen met TUI fly

Roze trekpleisters in Grieks Tigaki

Vlak voor de Turkse kust, in de Egeïsche Zee, ligt het Griekse eiland Kos. Dankzij de ligging is het op Kos van het vroege voorjaar tot het late najaar zonnig, met aangename temperaturen. Ideaal dus voor een Last Minute Tigaki, wanneer het weer in Nederland even niet mee zit. Want deze noordelijk gelegen kustplaats is de ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Om te beginnen met het brede Tigaki zandstrand, dat langzaam afloopt in de azuurblauwe Egeïsche Zee. Ideaal voor een familievakantie in Griekenland met kinderen. Ook leuk: misschien spot je wel een roze flamingo, op weg naar de naastgelegen zoutpannen. Kunnen de kids, of jijzelf natuurlijk, geen genoeg krijgen van al dat water? Boek dan bij TUI een Last Minute Kos in een luxe hotel met waterpark. Op basis van All Inclusive, zodat je je ook over de prijs van de moussaka geen zorgen meer hoeft te maken.

Actieve dagtrip naar Kos-Stad

Vanuit een een hotel of appartement in Tigaki ben je niet alleen zo op het strand, ook de culturele bezienswaardigheden van eilandhoofdstad Kos-stad zijn niet ver. Je fietst er tijdens een Last Minute Tigaki zo naartoe. Breng een bezoek aan de vismarkt aan de Mandrakihaven. Of ga tussen de sinaasappelbomen aan de rand van de stad op zoek naar het imposante Kasteel Neratzia. Helaas is het kasteel sinds een aardbeving in 2017 niet meer toegankelijk, toch zijn de hoge muren en torens zeker het bewonderen waard. Heb je op de weg terug naar Tigaki nog wat tijd over? En ben je niet te moe om de met cipressen bezaaide heuvel te beklimmen? Neem dan ook vooral een kijkje bij het Asklepieion, een antieke Griekse geneesplaats met marmeren trappen en de overblijfselen van Ionische en Korintische tempels.