Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Tsilivi

Last Minute Tsilivi

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Zakynthos
  4. Tsilivi

Waterratten opgelet: tijden een Last Minute Tsilivi kun je onbeperkt spetteren in de Ionische Zee. En in het waterpark van een luxe hotel van TUI natuurlijk, met een hoge splashfactor. Om ook de Swim Up kamer niet te vergeten. Dagje op pad tijdens een vakantie op Zakynthos? Op het Griekse eilandje Marathonísi leggen de zeeschildpadden hun eieren. Misschien spot je hier wel een babyschildpadje, op weg naar het water!

Last Minute Tsilivi
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Spetterende Last Minute Tsilivi

Wie even toe is aan een hele andere, en vooral ook zonnige omgeving, kan bij TUI een Last Minute naar Tsilivi boeken. Zo zit je, na een vlucht van een uur of drie, binnen de kortste keren op een van de gouden zandstranden van het Griekse eiland Zakynthos. Waar je vanuit een luxe hotel of appartement in Tsilivi zo naartoe wandelt. Het lange Tsilivi zandstrand bijvoorbeeld, waar je onder het toeziend oog van de Venetiaanse uitkijktoren aan het water een verfrissende duik in de helderblauwe Ionische Zee kunt nemen. Kun je geen genoeg krijgen van al dat water? Kies dan voor een 5 sterren SPLASHWORLD hotel, inclusief toegang tot het waterpark. Met Splashfactor 9! Ideaal voor een familievakantie met kinderen in Griekenland. Hoewel een Swim Up kamer voor volwassenen natuurlijk ook erg leuk is. Helemaal luxe: je verblijft hier op basis van All Inclusive. En zelfs de hapjes en drankjes in het waterpark zijn inbegrepen.

Schildpadden spotten op Marathonísi

Heb je tijdens een Last Minute Tsilivi het dorpje tussen de olijfbomen en wijngaarden al verkend? En heb je inmiddels kennis gemaakt met de locals in de traditionele restaurants in het centrum van het vissersdorpje? Ook voor een enerverend dagje uit hoef je tijdens een vakantie op Zakynthos niet ver te reizen. Zo groot is het Griekse eiland namelijk helemaal niet. Onze aanrader: neem de boot naar het vlak voor de kust gelegen eilandje Marathonísi. In het fijne zand van de witte stranden legt de onechte karetschildpad hier haar eieren. Wie weet spot je tijdens een vakantie in Griekenland, met gepaste afstand, wel zo'n schattig babyschildpadje dat de weg naar het sprankelende water aflegt.