Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Vrachos

Last Minute Vrachos

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Epirus
  4. Vrachos

Onder aan de hoge heuvels van het Griekse vasteland, ligt de badplaats Vrachos. Een idyllische plek en vooral het 2 kilometer lange strand aan de Ionische Zee ziet er adembenemend uit. Of bezoek Parga, een pittoresk dorp vol kleur op rijafstand van Vrachos. Plof neer op één van de vele terrassen en neem de omgeving even in je op. Het is echt genieten tijdens een Last Minute Vrachos!

Last Minute Vrachos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Parel aan de Griekse kust: Vrachos beach

Aan de noordwestkust van het Griekse vasteland, ligt de bekende badplaats Vrachos. Een ontspannen stukje Griekenland, en niet voor niets een aantrekkelijke badplaats. Onder aan de glooiende heuvels van Vrachos, ligt een 2 kilometer lang zandstrand. Vanaf het hotel van TUI bereik je dit strand via kronkelende paden richting de zee. Eenmaal beneden tref je een waar paradijs aan: wit zand, turquoise water, strandbedden met parasols en gezellige strandtentjes. De ideale locatie om heerlijk je handdoek te spreiden en te genieten van een welverdiende siësta. Ben je op familievakantie? Ook voor kinderen is het strand zeer geschikt, want het loopt heel geleidelijk af het water in.

Fotogenieke uitzichten

Wil je wat meer van de omgeving zien? Dan is Vrachos het ideale uitgangspunt. Op ongeveer 30 kilometer afstand ligt de keurrijke plaats Parga. Wandel daar over de boulevard langs tientallen vissersboten met zicht op alle gekleurde huizen (geen één is hetzelfde). Op een terrasje aan het water is het fijn wegdromen bij dit fotogenieke uitzicht. Natuurlijk maakt een verse moussaka het plaatje compleet. Ook een leuke dagtrip is een bezoek aan het kasteel van Despo. Dit bijzondere kasteel ligt ten zuiden van Vrachos bij het dorp Riza. Het kasteel heeft een bijzondere geschiedenis. Het is namelijk in handen geweest van Byzantijnen, Serviërs, Albanezen en Turken. Bij het kasteel vertellen ze je graag meer over deze historische gebeurtenissen.