Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Siófok

Last Minute Siófok

  1. Last Minute
  2. Hongarije
  3. Balatonmeer
  4. Siófok

Reis af naar een van de rijkste steden van Hongarije en de grootste stad aan het Balatonmeer tijdens een Last Minute Siofok. Siofok vormt met haar bruisend uitgaansleven en vele restaurants een waar paradijs voor feestgangers en wordt niet voor niets het Salou van het oosten genoemd. Voor een leuk daguitstapje is de wijnstreek Badacsony een echte aanrader waar je een lekker 'Badacsony' wijntje kunt proeven bij een van de wijnkelders.

Last Minute Siófok

‘Het Salou van het Oosten’

Vanwege haar uitgestrekte zandstranden, vele restaurants en bruisend uitgaansleven is het Hongaarse Siofok een zeer populair toeristenoord. 
De stad wordt niet voor niets het 'Salou van het oosten' genoemd. De oevers van het Balatonmeer vormen een waar paradijs voor vele feestvierders en levensgenieters.

Aan het 15 kilometer lange zandstrand van Siofok is het fijn vertoeven onder de Hongaarse zon. Voor wat verkoeling wandelt u zo het heldere water van het Balatonmeer in waarvan de zanderige bodem langzaam afloopt. Ook zeer geschikt voor een familievakantie met kleine kinderen dus.

Aan de zuidoever van het meer zijn vele gezellige restaurantjes, terrassen en cafés gelegen waar je voor maar een paar euro kunt smullen van allerlei lekkernijen. Via de kilometers lange promenade maakt u een aangename wandeling naar het levendige centrum van Siofok waar je op het grote Szabadság plein een schitterend vakantiekiekje kunt maken van de karakteristieke 45 meter hoge watertoren.

Talloze wijnkelders met lekkere Badacsony wijn

Aan het einde van de middag keert u voldaan en met een mooi bruin kleurtje terug naar uw gezellige vakantiepark, gelegen aan het meer en op enkele kilometers vanaf het centrum van Siofok.
Vandaag kunt u de omgeving van Siofok verkennen en de Noordoever van het Balatonmeer bezoeken waar rustige dorpjes, bossen en wijngaarden te vinden zijn. Bezoek tijdens uw Last Minute Siofok bijvoorbeeld ook de bekende wijnstreek Badacsony langs het meer. Via slingerende weggetjes kun je de top van 426 meter hoge vulkanische berg Badacsony beklimmen. Onderweg kom je talloze wijnkelders tegen waar je op een zonovergoten terrasje een lekker wit Badacsony wijntje kunt proeven.