Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Siófok

Last Minute Siófok

  1. Last Minute
  2. Hongarije
  3. Balatonmeer
  4. Siófok

In het hoogseizoen feesten op hippe feesten en daarna genieten van het natuurschoon; Siófok is een badplaats met twee gezichten. Een Last Minute Siófok is dan ook voor zowel jongeren als natuurliefhebbers geschikt. Met eigen auto reis je af naar de Hongaarse plaats aan het Balatonmeer voor een goedkope zonvakantie. En of je nu de hele nacht bier drinkt of overdag van wijn sipt: opfrissen doe je in het diepblauwe meer.

Last Minute Siófok

Goedkope party’s in Siófok

Verscholen tussen glooiende wijngaarden en onontdekte bossen, maar toch enorm bruisend. Dat is Siófok in een notendop. De Hongaarse badplaats aan het Balatonmeer is perfect voor een goedkope zonvakantie waar de alcohol rijkelijk vloeit. Het is dan ook een van de meest hippe plekken van heel Hongarije en geliefd bij jongeren. Smul ´s avonds op het centrale Szabadság plein van kürtőskalács (deegrolletjes met kaneel) voordat je het nachtleven in duikt. De grootste voordelen van een Last Minute Siófok? Je kunt er met eigen auto naar toe en een biertje heb je al voor een euro.

In alle rust genieten van het Balatonmeer

Dankzij de ongerepte natuur rondom Siófok is het ook een ideale plek voor rustzoekers. Ga buiten het hoogseizoen om de feestende jongeren te ontwijken en volg een van de fietspaden langs pittoreske wijnboerderijen en verlaten strandjes aan het Balatonmeer. Zie je jezelf tijdens de Last Minute Siófok al nippen van de chardonnay terwijl je het diepblauwe water onder de zon ziet schitteren? Een frisse plons is zo gemaakt. Meer een cultuurliefhebber? Na een uur rijden sta je al in de romantische en rijkversierde hoofdstad Boedapest.