Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Arenzano

Last Minute Arenzano

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Italiaanse Rivièra
  4. Ligurië
  5. Arenzano

Tijdens een Last Minute Arenzano bent u aan de Bloemenrivièra verzekerd van een ontspannen strandvakantie in de warme Italiaanse zon. Zo kunt u jachten spotten in de Porto di Arenzano en heerlijk zonnebaden aan de San Pietro stranden aan de helderblauwe Ligurische zee. Of breng eerst een bezoek aan de prachtige marmeren ‘Santuario di Gesù Bambino di Praga’ in het oude stadscentrum.

Last Minute Arenzano

Arenzano; zo mooi als het klinkt...

Een vakantie aan de Italiaanse Bloemenrivièra is tijdens een Last Minute Arenzano net zo mooi als het klinkt. Vanuit het karakteristieke 4 sterren hotel van TUI, een aanrader uit de Michelin-gids, bent u zo in het oude centrum waar u een bezoek kunt brengen aan de sprookjesachtige Santuario di Gesù Bambino di Praga. Vergeet behalve de witte en gekleurde marmeren buitenkant ook niet het prachtige interieur met onder andere beelden en keramiek te bewonderen. En vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over het stadje, aangezien de kerk is gelegen op een heuvel.

De kustlijn van de Rivièra dei Fiori

Bent u aan de ‘Riviera dei Fiori’ voor de kustlijn? Ook dan komt u tijdens een Last Minute Arenzano niets tekort. Vanuit de Porto di Arenzano heeft u tijdens het spotten van jachten tijdens een zonvakantie een spectaculair uitzicht over de helderblauwe Ligurische Zee, het stadje en de Alpen op de achtergrond.
Voor het echte ontspannen wandelt u vanuit het hotel over de boulevard naar de zonnige San Pietro stranden, waar u op het fijne zand heerlijk kunt luieren voordat u op een van de terrasjes een heerlijke Italiaanse Martini bestelt. 'La vita è bella'.