NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Cogoleto

Groene heuvels die schilderachtig afsteken tegen het azuurblauwe water van de Ligurische Zee. Dat is het decor van een Last Minute Cogoleto. Dit dorpje aan de Italiaanse Bloemenrivièra is een paradijs op aarde voor natuurliefhebbers. Trek de wandelschoenen maar aan en bekijk de olijfbomen en magnolia's van het Beigua natuurpark. Of stap bij het appartement van TUI de gratis shuttle in om naar het strand te gaan.

Het schilderachtige decor van Cogoleto

Aan de voet van de groene heuvels van de Italiaanse Bloemenrivièra ligt het dorpje Cogoleto. Natuurliefhebbers zullen zich tijdens een Last Minute Cogoleto helemaal thuis voelen. Olijfbomen, magnolia's, wijnranken en oleanders zijn maar een paar kleurrijke planten die het uitzicht vormen. Bij TUI verblijf je in Cogoleto in een luxe appartement op een heuveltop. Het uitzicht op de naastgelegen botanische tuin en het azuurblauwe water van de Ligurische Zee is schilderachtig. De gratis shuttle brengt je naar het strand van Cogoleto. De plek om te luieren onder de zon. Of trek de wandelschoenen aan en verken de 500 kilometer aan wandelroutes van het Beigua natuurpark. Afkoelen van de wandeltocht doe je in het zwembad met zeezicht bij het appartement van TUI.

Een dagje uit in het bruisende Savona

Voor een onvergetelijk dagje uit moet je in de bruisende stad Savona zijn. Savona ligt op een half uur rijden van Cogoleto en is vooral bekend om de luxe haven. Indrukwekkende cruiseschepen, dure jachten en kleurrijke vissersboten dobberen hier gebroederlijk naast elkaar. De haven van Savona is dan ook een echte trekpleister. Maar ook in het centrum van de stad is het goed toeven tijdens een Last Minute Cogoleto. Pastelkleurige huizen, brede lanen en sfeervolle cafés vormen het decor. Op een van de terrassen onder een schaduwrijke patio is het goed toeven met een kop cappuccino. Bezoek ook eens het Priamar Paleis. In dit middeleeuwse fort ontdek je archeologische opgravingen.

Bekijk alle Last Minutes Cogoleto (1)