VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Emilia-Romagna

Last Minute Emilia-Romagna

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Emilia-Romagna

Boek je een Last Minute naar Emilia-Romagna, dan geniet je voor je het weet van gouden stranden, culturele steden en de Italiaanse keuken. Emilia-Romagna is een regio aan de Adriatische Zee met badplaatsen als Rimini en steden als Bologna en Ravenna. Je kunt tijdens een zonvakantie in Emilia-Romagna de cultuur dus letterlijk proeven.

Een zonvakantie aan de Adriatische Zee

Boek bij TUI een Last Minute Emilia-Romagna en stap snel de auto in richting Noord-Italië. Emilia-Romagna is een van de grootste regio's in Italië waar culturele steden worden afgewisseld met badplaatsen aan de Adriatische Zee. De ideale plek om een strandvakantie te combineren met stedentrip. Een van de bekendste badplaatsen in Emilia-Romaga is het bruisende Rimini. Kies hier voor een luxe 5 sterren hotel aan het strand en geniet op een ligbed van de zon en het kalme water van de azuurblauwe zee. Achter het strand loopt de Lungomare Augusto Murri boulevard die vol staat met restaurants en terrasjes. Na een dag zonnen kun je hier genieten van gerechten met de beroemde Parmezaanse kaas.

Cultuurrijk Ravenna

Wie de zonvakantie wil combineren met het bekijken van eeuwenoude bezienswaardigheden moet in de stad Ravenna zijn. Tijdens een Last Minute Emilia-Romagna verblijf je bij TUI in een 4 sterren hotel in Marina di Ravenna. Vanuit dit charmante dorp is het zo'n 20 minuten rijden naar de stad Ravenna die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Struin door de smalle straatjes en bewonder de vele kerken die afkomstig zijn uit het Romeinse Rijk. Zet zeker eens koers naar de Byzantijnse Basilica di San Vitale. Bewonder hier de prachtige mozaïeken met afbeeldingen van Abraham en Isaak en kom meer te weten over de Byzantijnse kunst.

Bekijk alle Last Minutes Emilia-Romagna (16)