Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Giardini-Naxos

Last Minute Giardini-Naxos

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Sicilië
  4. Giardini-Naxos

Tijdens een Last Minute Giardini-Naxos kun je niet alleen zonnen op een van de zandstranden, maar ook historische bezienswaardigheden bezoeken. Giardini-Naxos ligt op het Italiaanse eiland Sicilië aan de voet van de Etna en nabij de schilderachtige stad Taormina. Overdag is het goed toeven op een van de verschillende gouden stranden aan de Middellandse Zee. In de avonduren is het Griekse amfitheater de plek om de zonsondergang te bekijken.

Last Minute Giardini-Naxos

Een afwisselende zonvakantie op Sicilië

Aan de voet van de vulkaan de Etna is Giardini-Naxos een van de meest populaire badplaatsen op het Italiaanse eiland Sicilië. Dat komt omdat je in deze stad niet alleen kunt zonnen op de gouden stranden, maar ook historische bezienswaardigheden kunt bewonderen. Vooral het Griekse amfitheater is erg indrukwekkend. Omdat dit historische bouwwerk op een heuvel is gebouwd is het uitzicht op het diepblauwe water van de Middellandse Zee indrukwekkend. Over de zee gesproken: tijdens een Last Minute Giardini-Naxos is het goed toeven op de verschillende stranden. Met een kano kun je ze allemaal bezoeken. Maar dat kan ook door over de gezellige boulevard te flaneren.

Op ontdekking in middeleeuws Taormina

Giardini-Naxos ligt niet alleen aan de voet van de Etna, maar ook nabij de middeleeuwse stad Taormina. Het schilderachtige centrum van deze stad is gebouwd op een rots en wordt versierd door smalle straatjes, stenen huizen en sfeervolle pleinen. Op een van de terrasjes is het ’s avonds goed toeven met een glas wijn. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Giardini-Naxos niet om het Teatro Greco in Taormina heen. In de zomer worden er in dit openluchttheater toneelstukken en concerten opgevoerd. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om vanuit Giardini-Naxos de Etna te beklimmen. Het maanlandschap van deze actieve vulkaan is onvergetelijk.