Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Golfo Aranci

Last Minute Golfo Aranci

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Sardinië
  4. Golfo Aranci

Last Minute naar Sardinië? Reis af naar de voormalige vissershaven Golfo Aranci en ontdek de felgekleurde huisjes en vele visrestaurants. De badplaats ligt aan de Costa Smeralda en heeft een paar prachtige stranden. Strijk neer op het gouden zandstrand Cala Moresco of ga snorkelen in het heldere zeewater van Spiagga Cala Sassari. Of pak tijdens een Last Minute Golfo Aranci de ferry naar de La Maddalena Archipel en ontdek de Europese Caraïben.

Last Minute Golfo Aranci

Golfo Aranci: kleurrijke huisjes en vis-specialiteiten

Golfo Aranci ligt in het noorden van het Italiaanse eiland Sardinië, aan de Costa Smeralda om precies te zijn. Het voormalige vissersdorp grenst aan de Middellandse Zee en is daarmee de ideale bestemming voor een zonvakantie. Tijdens een Last Minute Golfo Aranci verblijf je in een appartement vlakbij zee. Ook het centrum is maar een paar honderd meter verderop. Daar barst het van de felgekleurde huisjes en winkeltjes. Bezoek die van Via Libertà, daar hebben ze namelijk vele lokale producten. De haven van Golfo Aranci doet denken aan de geschiedenis als vissersdorp. Zo zitten hier nog vele visrestaurants. Kies er eentje uit en proef de lokale specialiteiten van de kustplaats. De Bottarga vis-specialiteit schijnt heerlijk te zijn.

Ontdek de Caraïben van Europa

Tijdens een Last Minute Golfo Aranci kun je genieten van verschillende stranden. Zo loop je vanaf het appartement van TUI zo naar het Cala Moresca strand. De smalle baai heeft niet alleen helder turquoise water, ook wordt het omgeven door indrukwekkende kliffen. Nog zo’n prachtig strand is Cala Sassari, dé plek om te gaan snorkelen of duiken. De onderwaterwereld is er namelijk prachtig. Pak je snorkelset en ontdek het zeldzame koraal en de kleurrijke vissen. Zo’n indrukwekkende onderwaterwereld vind je ook bij de zeven eilanden van de La Maddalena Archipel, ook wel de Europese Caraïben genoemd. Pak de ferry vanuit de haven en ga naar één van de onbewoonde eilandjes, zoals Budelli. Of huur zelf een bootje om de archipel te verkennen. Strijk neer op een privéstrand en genieten maar!