Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Lido di Spina

Flamingo's tellen in de grote lagune, of vanaf het brede zandstrand van Baia di Maui een verfrissende duik nemen in de azuurblauwe Adriatische Zee. Aan water geen gebrek tijdens een zonnige Last Minute in Lido di Spina. Maar ook een stedentrip is vanaf de camping in Italië zo gemaakt. Naar Ferrara bijvoorbeeld, waar je behalve een heleboel fietsen ook tal van culturele bezienswaardigheden tegenkomt.

Last Minute Lido di Spina
Bekijk alle Last Minutes Lido di Spina (1)

Tussen zee en lagune in Lido di Spina

Is het weer in Nederland niet zoals je had gehoopt? Of ben je gewoon even toe aan een hele andere omgeving? Dan kun je bij TUI een Last Minute naar Lido di Spina boeken. Deze badplaats in het noordoosten van Italië is prachtig gelegen tussen een grote lagune en de Adriatische Zee. Welke kant je dus ook op gaat, vanaf een luxe camping in Lido di Spina ben je zo aan het water. Te voet, of met de shuttlebus. Wel zo gemakkelijk. Strijk neer op het brede zandstrand van Baia di Maui, waar je zo een duik neemt in de azuurblauwe golven. Maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar roze flamingo's in het Parco Delta del Po Emilia-Romagna.

Nederlandse taferelen in Italiaans Ferrara

Ook voor een bruisende stedentrip in Emilia-Romagna kun je tijdens een Last Minute Lido di Spina alle kanten op. Venetië, Bologna, Ravenna... Of breng een bezoek aan de bezienswaardigheden van Ferrara, op zo'n 40 minuten rijden vanaf de camping in Lido di Spina. Waar je je even bijna in Nederland waant, want zo veel fietsen als in deze universiteitsstad zie je nergens anders in Italië. Breng een bezoek aan het imposante Castello Estense, een waterburcht met brede slotgracht in het centrum van de stad. Waar je ook het interieur, met kleurrijke plafondschilderingen en fresco's, tijdens een dagtrip naar Ferrara niet over kunt slaan. En struin door de smalle steegjes vol bogen naar het Piazza della Cattedrale. Waar je op een van de terrasjes niet alleen van de verse pasta, maar ook van het uitzicht op de kathedraal met gestreepte klokkentoren kunt genieten.

Bekijk alle Last Minutes Lido di Spina (1)