Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Malcesine

Last Minute Malcesine

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Gardameer
  4. Veneto
  5. Malcesine

Tijdens een Last Minute Malcesine ben je binnen een handomdraai in een van de mooiste gebieden van Italië, namelijk het merengebied. Het plaatsje Malcesine wordt omgeven door glooiende, groene bergen en ligt aan het diepblauwe Gardameer. En het dorpje zelf  heeft een karakteristiek middeleeuws karakter. Het is daarom niet voor niets dat het de bijnaam 'parel van het Gardameer' draagt.

Last Minute Malcesine

Cultuur in Malcesine

Het Noord-Italiaanse plaatsje Malcesine heeft een erg middeleeuws karakter dat wordt gekenmerkt door talloze steegjes, pleinen en oude gebouwen. Een van deze gebouwen is het Castello Scaligero. Dit prachtige kasteel staat op een rots met op de achtergrond het schitterende Gardameer. Alleen al het uitzicht vanaf de 31 meter hoge toren over heel Malcesine maakt dit kasteel een bezoek waard. Het traplopen naar boven wordt onmiddellijk beloond door een fantastisch panorama uitzicht, zorg er dus voor dat u genoeg opslagruimte heeft op uw digitale camera.

Bent u iets minder te been? Niet gevreesd: in het hotel of appartement van TUI wordt u elke dag wakker in deze schilderachtige omgeving en het begint al bij het openen van de gordijnen.

Uitzicht vanaf Monte Baldo

Tijdens een Last Minute Malcesine heb je de uitgelezen kans om de Monte Baldo van dichtbij te bewonderen. Vanaf de top van deze Italiaanse bergketen,  de Pozzette op 2.218 meter, heb je een geweldig uitzicht over het Gardameer en het omliggende landschap. Er is veel te ontdekken. Zo kijk  je uit  over een zeer afwisselend landschap met olijfgaarden, cipressen en uitgestrekte valleien.

U kunt op verschillende manieren naar de top komen, bijvoorbeeld met de kabelbaan die vanuit Malcesine vertrekt. Ook vanuit de kabelbaan zijn er al bijzondere uitzichten over de mooie natuur te bewonderen. die vanuit uw auto moeilijk te ontdekken zijn. Met een Last Minute van TUI en een hotel vlakbij het centrum, ontdekt u zelf ook waarom Malcesine de ‘parel van het Gardameer’ is.