Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Montecarlo di Lucca

Last Minute Montecarlo di Lucca

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Toscane
  4. Montecarlo di Lucca

Pisa, Siena, Florence...stuk voor stuk schitterende steden in de regio Toscane met imposante bezienswaardigheden. Maar kent u Montecarlo di Lucca al? Een historisch centrum met smalle straatjes en de geur van verse pizza. Ervaar 'la dolce vita' tijdens een Last Minute in Montecarlo di Lucca. Proef Toscaanse specialiteiten terwijl je uitkijkt op de uitgestrekte wijn- en olijfgaarden.

Last Minute Montecarlo di Lucca

Dé trots van Montecarlo di Lucca

Montecarlo di Lucca is een van de middeleeuwse pareltjes in Toscane gelegen op een afgelegen heuvel beplant met wijngaarden en olijfbomen. De stad staat met name bekend om de goed bewaarde ommuurde oude binnenstad dat een bezienswaardigheid op zich is. Je vind hier onder andere dé trots van de stad: Teatro dei Rassicurati. Opvallend aan dit theater is de prachtige gevel welke niet te onderscheiden is van de andere gebouwen. Binnen herbergt het gebouw mooie decoraties in geometrische patronen.
Vlakbij ligt Piazza Carrara, het centrale plein van Montecarlo di Lucca, met tal van gezellige terrasjes. Ideale plek om even uit te rusten onder het genot van een goed glas wijn.

'Wine & Jazz' in Montecarlo di Lucca

Maar ook de wijnfestivals en wijnproeverijen is een onderdeel van de Toscaanse cultuur. Swing mee tijdens het festival 'Wine & Jazz' die elk weekend van juli en augustus in Montecarlo di Lucca wordt gehouden. Hier proef je van heerlijke Italiaanse wijnen met op de achtergrond swingende jazzmuziek. Smaakt het naar meer? Vergeet dan niet een paar flessen mee te nemen om thuis opnieuw het 'la dolce vita' gevoel te ervaren.