Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Schenna

Last Minute Schenna

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Dolomieten
  4. Trentino
  5. Schenna

Altijd al Zuid-Tirol willen ontdekken? Schenna is de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van de Italiaanse bergwereld van de Dolomieten. Met 200 kilometer aan wandelpaden in een omgeving met groene bergen en pittoreske dorpjes staat Schenna garant voor een actieve vakantie. Ook Schenna zelf is verrassend leuk met een pronkend slot en een omgeving vol rozen en wijngaarden.

Last Minute Schenna

Kilometers aan wandelpaden in Schenna

Voor een actieve vakantie in de Dolomieten ben je in Schenna aan het juiste adres. Het Italiaanse dorpje fungeert als ideale uitvalbasis voor het ontdekken van Zuid-Tirol. Door de verschillende hoogtes vind je rondom Schenna vlakke wandelpaden en ruige bosweggetjes. Voor zowel de beginner als gevorderde wandelaar is er keuze genoeg. Dat kan ook niet anders met 200 kilometer aan wandelpaden. Deze zijn bereikbaar te voet, maar pak je liever de stoeltjeslift dan kan dat ook. In de hoger gelegen gebieden proef je van het boerenleven met gastvrije bergboeren die je graag verwelkomen voor een wandeling op hun terrein. Natuurlijk neem je schitterende vergezichten mee over de groene bergen, rotswanden en pittoreske dorpjes van Zuid-Tirol.

De mediterrane flair van Schenna

Naast wandelpaden is de omgeving van Schenna ook een paradijs voor fietsliefhebbers. In de omgeving wacht namelijk 180 kilometer aan fietsroutes. Wil je tussen actieve dagen een rustig dagje inlassen? In het hotel van TUI geniet je van een heerlijke sauna of massage. Ook is Schenna zelf verrassend om te zien. Het dorpje heeft zijn landelijke charme en mediterrane flair altijd weten te behouden. Schenna staat dan ook in het voorjaar volop in bloei met cipressen, rozen en wijngaarden. Van veraf pronkt het slot van Schenna bovenop de heuvel. Hier ontdek je een indrukwekkende verzameling aan wapens, historische schilderijen en prachtig gedecoreerde zalen.