VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Villanova d'Albenga

Last Minute Villanova d'Albenga

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Italiaanse Rivièra
  4. Ligurië
  5. Villanova d'Albenga

Van een Last Minute Villanova d’Albenga word je vast vrolijk. Dat komt omdat deze Italiaanse stad aan de Bloemenrivièra versierd wordt door fleurige violen en geurige olijfbomen. In de ‘stad van de violen’ kun je zelfs proeven van jam gemaakt van viooltjes. Bewonder zeker ook het schilderachtige stadscentrum met de middeleeuwse stadspoorten en stenen huizen. Bijkomen kan daarna op de 4 sterren camping van TUI.

Last Minute Villanova d'Albenga
Bekijk alle Last Minutes Villanova d'Albenga (1)

Villanova d'Albenga, de ‘stad van de violen’

Een kleurrijke bloemenpracht is waar het om draait tijdens een Last Minute Villanova d’Albenga. Dit pittoreske stadje ligt aan de Italiaanse Bloemenrivièra en heeft als bijnaam ‘stad van de violen’. Dat komt niet alleen door de bloemenperken vol violen, maar ook door de teelt van deze bloemen. In Villanova d’Albenga maken ze er zelfs jam van die je kunt proeven. Natuurliefhebbers kunnen tijdens de autovakantie ook genieten van de geurige olijfbomen en schaduwrijke pijnbomen die de stad omringen. Vanaf de camping van TUI kijk je namelijk uit op de groene heuvels van de Bloemenrivièra. Ondertussen zorgen de 4 zwembaden voor verkoeling op de warme dagen.

Flaneer door schilderachtig Villanova d’Albenga

Net zoals de natuur rondom de stad is ook het centrum van Villanova d’Albenga schilderachtig te noemen. De smalle straatjes, de stenen huizen en de verborgen binnenplaatsen zouden niet misstaan in een prentenboek. Via een middeleeuwse stadspoort loop je het centrum binnen en zie je de romaanse Chiesa di Santo Stefano di Cavatorio al pronken. En natuurlijk kom je tijdens het flaneren door de stad fleurige en geurige bloemen tegen. De huizen zijn er volop mee versierd. De Last Minute Villanova d’Albenga is helemaal compleet door een terras op te zoeken en te genieten van een glas wijn en een bord met Italiaanse specialiteiten.

Bekijk alle Last Minutes Villanova d'Albenga (1)