Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Mali Losinj

Last Minute Mali Losinj

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Kvarner Baai
  4. Mali Losinj

Het is misschien bijna niet te geloven dat je volgende week wakker wordt aan de Kroatische kust tijdens een Last Minute Losinj. Toch kan het. Twee uurtjes vliegen en je loopt in Mali Losinj langs de sfeervolle kade met talloze veerbootjes. Of je probeert de waterskies uit aan het strand van de camping van TUI. Je thuis voelen in de mediterrane ambiance doe je makkelijk tijdens een Last Minute Mali Losinj.

Last Minute Mali Losinj

Van handel naar sfeervolle kade in Mali Losinj

Gelegen aan de Adriatische Augusti baai wordt het eiland Losinj niet alleen gewaardeerd om zijn schoonheid. De Kroatische havenstad Mali Losinj vormde altijd een belangrijke schakel tussen Istrië en Dalmatië. Tegenwoordig heb je profijt van een sfeervol toeristisch centrum. Voel je thuis in de mediterrane ambiance tijdens een Last Minute Mali Losinj. Op twee uur vliegen van Nederland kom je niet onder de pijnboom- en dennenbossen uit en begeef je je rondom veerboten aan de kade. Loop je naar het hart van de stad dan zie je meteen de unieke barokke voorkant van de Mariakerk of de Habsburgse villa’s uit de 19e en 20e eeuw.

Smullen langs de kade

Vroeger vierde scheepvaartactiviteit hoogtij, nu is Mali Losinj een oord voor watersport. Probeer aan het strand Suncana Uvala de waterskies uit of ga mee op een zeilboot. Geluk heb je, want de camping van TUI ligt direct aan het smalle strand. Op ongeveer 20 minuten wandelen van de camping ben je weer in het centrum om een keuze te maken uit de vele restaurants of cafés. De Italianen hebben hun invloed uitgeoefend want salons met Italiaans ijs ontbreken niet. Loop smullend van een bolletje of drie langs de kade waar de roze pasteltinten van de avondzon je tegemoet komen.