VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Midden-Dalmatië

Last Minute Midden-Dalmatië

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Midden-Dalmatië

Stap in de auto en rijd Last Minute naar Kroatië voor een zonovergoten verblijf in Midden-Dalmatië. Of je nu wilt zonnebaden op de idyllische stranden van Makarska of wilt snorkelen in de kristalheldere Adriatische Zee, in deze Kroatische streek kan het zeker. En als je graag cultuur snuift tijdens een Last Minute in Midden-Dalmatië boek je bij TUI een verblijf in de historische steden Trogir of Split.

Last Minute Midden-Dalmatië
Bekijk alle Last Minutes Midden-Dalmatië (34)

Genieten van idyllisch Midden-Dalmatië

Een Last Minute Midden-Dalmatië staat garant voor vele uren zonnebaden, snorkelen in de heldere Adriatische Zee en slenteren door historische stadjes. Om in deze Kroatische streek de meeste zonnestralen te vangen moet je op de stranden van de gezellige badplaats Makarska zijn. De mooiste kiezelstranden van het land liggen hier op je te wachten. Wel genieten van het strand, maar mag het wat rustiger? Ook in de charmante kustplaatsen Baška Voda en Brela liggen idyllische stranden omzoomd door pijnboombossen. Dat wordt dus genieten! Heb je al gezien hoe helder het water van de Adriatische Zee hier is? Zet de duikbril maar op voor een snorkelexcursie, want de rotsachtige bodem verbergt heel wat onderwaterflora- en fauna.

Historische eilandsfeer in Trogir

De idyllische stranden van Midden-Dalmatië zijn slechts een van de redenen voor een Last Minute vakantie. Want ook de historische steden in deze streek mogen er zijn. Houd je van een mediterrane sfeer, kronkelende keienstraatjes en gezellige pleintjes vol terrassen? Dan kies je voor Trogir of Split. Verblijf je in Split, de grootste stad van Dalmatië, dan is een bezoek aan het immense Paleis van Diocletianus in het oude centrum Stari Grad een must. Voor een tikkeltje meer eilandsfeer moet je in Trogir zijn. Het historische hart van dit oude stadje ligt namelijk op een eilandje dat ingeklemd is tussen het vasteland en het eiland Čiovo. Naast de Kathedraal van Sv. Lovro vind je hier ook een brede promenade. Zie je jezelf hier al flaneren onder de Kroatische zon? Kies dan voor een auto- of vliegvakantie naar Midden-Dalmatië met TUI.

Bekijk alle Last Minutes Midden-Dalmatië (34)