VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Noord-Dalmatië

Last Minute Noord-Dalmatië

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Noord-Dalmatië

Tijdens een Last Minute Noord-Dalmatië geniet je van uitgestrekte zand- en kiezelstranden, prachtige natuur en historische steden. Bezoek de Krka watervallen en neem een duik in het glasheldere water van de Skradinski buk, de poel waar de watervallen in neerstorten. En wat dacht je van een uitstapje naar Sibenik? Het historische centrum herbergt een schat aan bezienswaardigheden, zoals de Sint Jacobus kathedraal.

Last Minute Noord-Dalmatië
Bekijk alle Last Minutes Noord-Dalmatië (26)

De prachtige kustplaatsen van Noord-Dalmatië

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Kroatië tijdens een Last Minute Noord-Dalmatië. Tijdens een bezoek aan deze streek ontdek je prachtige historische steden! De Kroatische streek strekt zich uit van de Kvarner Rivier tot aan Split, de grootste stad aan de kust van Kroatië. Het gebied bevat prachtige kustplaatsen zoals Zadar, Trogir en Sibenik. Met TUI kun je verblijven in een luxe hotel in Sibenik direct aan de Adriatische Zee. Laat je deze vakantie zeker naar het centrum brengen om tal van indrukwekkende bezienswaardigheden en oude gebouwen te bewonderen. Een echte aanrader is de Sint Jacobus kathedraal, een schitterende witte kathedraal en één van de meest karakteristieke symbolen van de stad. Een bezoek aan de universiteit van Zadar, de oudste universiteit van Kroatië, is ook een aanrader tijdens een Last Minute Noord-Dalmatië. Vanaf het luxe 4 sterren hotel van TUI in Sibenik ben je met de auto in iets meer dan een uur in Zadar. Terwijl je door de romantische straatjes dwaalt, heb je mooi zicht op de oude gevels en is het fijn snuffelen naar souvenirs in de knusse boetiekjes. Voordat je weer terugkeert naar het hotel drink je nog even een drankje op een van de terrasjes op het Narodni Trg plein in het hart van Zadar.

Strand en natuur komen samen in Kroatië

Liever de natuur in tijdens een Last Minute Noord-Dalmatië? Je vind hier een schat aan natuurparken waar je heerlijk kunt wandelen. Wat te denken van een bezoek aan het nationale park Krka ten noorden van Sibenik? Laat je verrassen door de ruim honderd verschillende planten- en diersoorten. Maar het zijn vooral de prachtige watervallen die dit park zo spectaculair maken. Bij Skradinski buk, een enorme poel waar de watervallen in neerstorten, kun je bovendien een verfrissende duik nemen in het heldere water. Wie liever verkoeling zoekt aan het strand heeft ook ruim keus. In Trogir, Zadar en Vodice vind je zonovergoten zand- en kiezelstranden waar je terecht kunt voor een duik in het heldere water van de Adriatische Zee. Heerlijk om even uit te rusten tijdens deze zonnige vakantie in Noord-Dalmatië.

Bekijk alle Last Minutes Noord-Dalmatië (26)