Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Novi Vinodolski

Last Minute Novi Vinodolski

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Kvarner Baai
  4. Novi Vinodolski

Het bekijken van eeuwenoude schatten combineer je tijdens een Last Minute Novi Vinodolski met zonnen aan de Adriatische Zee. Deze Kroatische stad ligt aan het fonkelblauwe water van de Kvarner Baai en wordt omringd door Romeinse stadsmuren. De wijngaarden van het Vinodol wijndal maken het decor compleet. Bezoek zeker eens het Gradski muzej waar het oudste, Kroatische wetsdocument tentoon wordt gesteld.

Last Minute Novi Vinodolski

Uitkijken over de Adriatische Zee

Stel je eens voor dat je over een paar dagen wakker wordt in een luxe appartement met uitzicht op de blauwe Adriatische Zee. En dat historische monumenten, het strand en romantische wijngaarden op loopafstand liggen. Kies voor een Last Minute Novi Vinodolski en dit plaatje wordt werkelijkheid. De historische stad ligt aan de Kroatische Kvarner Baai en wordt omringd door de wijngaarden van het ‘Vinodol’ wijndal. Als je uit het raam van het 4 sterren appartement kijkt zie je dan ook allerlei tinten blauw en groen. Breng de zonnige dag door aan de rand van het zwembad of zoek het strand op. Het helderblauwe zeewater zorgt ondertussen voor verkoeling.

Ontdek de Romeinse muren van Novi Vinodolski

Aan het eind van de middag, als de temperatuur wat daalt, is het centrum van Novi Vinodolski dé plek voor cultuurliefhebbers. Via de historische Romeinse stadsmuren wandel je de klinkersstraatjes en gezellige pleinen binnen. Stap tijdens een Last Minute Novi Vinodolski zeker eens binnen bij het Gradski muzej waar het oudste, nog bestaande Kroatische wetsdocument, tentoon wordt gesteld. Het Vinodol statuut is geschreven in het glagolitische schrift, het oudste schrift voor een Slavische taal. Als je weer naar buiten stapt zorgen de terrassen voor een gezellige avond. Met een glas wijn op tafel is de vakantie helemaal compleet.