Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Pakostane

Last Minute Pakostane

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Noord-Dalmatië
  4. Pakostane

Middenin een prachtig dennenbos vier je binnenkort nog een Last Minute Pakostane. De Kroatische badplaats grenst aan de Adriatische Zee en aan het Vransko Jezero meer. Dagenlang kun je er zonnebaden op de lange stranden. En ga je voor een bijzondere ervaring? Kies dan voor de back to basic camping van TUI, zonder elektriciteit maar wel in de prachtige natuur. Ga voor een actieve dag naar het nationaal park Vransko Jezero en ontdek de diversiteit aan flora en fauna van Kroatië. 

Last Minute Pakostane

Back to basic tijdens een Last Minute Pakostane

In het hart van Dalmatië ligt het Kroatische Pakostane. De badplaats bevindt zich tussen de Adriatische zee en het Vransko Jezero meer. Ideaal voor lange stranddagen. Tijdens een Last Minute Pakostane verblijf je in het ecoresort van TUI op loopafstand van het zandstrand Pine Beach. Spreid je handdoek uit en zonnen maar! In het ecoresort ga je back to basic. In de hut is geen elektriciteit. Dus dat betekent: de volle focus op elkaar en de omgeving. En die omgeving is prachtig. Het resort bevindt zich alleen al in een schitterend dennenbos. Aan de kust van Pakostane bevinden zich een aantal eilandjes. Pak vanaf de haven de boot naar het Justina eiland, vooral bekend om de gelijknamige kerk die er staat uit de 17e-eeuw. In de verte zie je de witte kerk al staan, als enige gebouw op het kleine eilandje.

Wandelen bij het Vransko Jezero meer

Het Vransko Jezero meer, waar Pakostane aan grenst, is de grootste van Kroatië. Voor zowel de natuurliefhebber als actieveling is ook het natuurpark rondom het meer een bezoekje waard. Zo kent het park speciale uitkijkposten om onder andere de purperreiger en de roerdomp te spotten. En dat zijn nog maar twee van de 256 vogelsoorten die hier hun thuis hebben. In het natuurpark zijn verschillende wandelingen uitgestippeld. Neem bijvoorbeeld het panorama wandelpad op de heuvel Kamenjak. De educatieve wandeling leert je over de geschiedenis van het park. En wie weet kom je wel een glasslang of boomkikker tegen. Geniet ondertussen van indrukwekkende uitzicht op het Vransko Jezero meer tijdens een Last Minute Pakostane.