Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Podgora

Last Minute Podgora

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Midden-Dalmatië
  4. Podgora

Is de Noordzee nog een beetje te koud en kun je niet langer wachten om naar het strand te gaan? Wie een Last Minute naar Podgora boekt, zit binnen de kortste keren in de schaduw van een pijnboom aan de Adriatische Zee. Of neem je snorkelset mee naar het Kroatische eiland Brač en spot octopussen in het heldere water. Maar pak ook je wandelschoenen in voor een vakantie in Kroatië. Mooi, die vuursalamanders in Natuurpark Biokovo.

Last Minute Podgora

Last Minute strand in Podgora

In het hart van Dalmatië ligt de kleine plaats Podgora. Een ideale plek voor een ontspannende strandvakantie in Kroatië. Zo snel mogelijk onder een heerlijk ruikende pijnboom op het Podgora kiezelstrand zitten? Wie nu een Last Minute naar Podgora boekt, zwemt volgende week al in de helderblauwe Adriatische Zee. Maar je kunt natuurlijk ook een boottocht maken naar het voor de kust gelegen eiland Brač. Vergeet je snorkelset niet, want hier kom je in het kristalheldere water met een beetje geluk een octopus tegen. Om na het snorkelen vanaf het uiterste puntje van het Zlatni Rad zandstrand van het panoramische uitzicht over de Adriatische Zee te genieten.

Actieve wandelvakantie in Kroatië

Natuurlijk is een Last Minute in Podgora meer dan alleen zon, zee en zand. Zo is ook een bezoek aan het nabijgelegen Natuurpark Biokovo een echte aanrader tijdens een vakantie in Dalmatië. Trek goede wandelschoenen aan voor de klim naar de 1762 meter hoge top van de Sveti Jure. Voor een betoverend uitzicht over het gebergte en de Adriatische Zee. Bij helder weer zie je zelfs de bergen in buurlanden Bosnië en Herzegovina en Italië liggen. Maar je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar vlinders en vuursalamanders op de lager gelegen wandelpaden.