Zuid-Dalmatië

Last Minute Zuid-Dalmatië

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Zuid-Dalmatië

Een Last Minute Zuid-Dalmatië is de lange autorit dubbel en dwars waard. Deze regio in het zuiden van Kroatië belooft volop vakantieverrassingen. Voor de kust liggen honderden eilanden. Op Korčula ervaar je bijvoorbeeld het echte eilandgevoel. Lekker luieren op het kiezelstrand, afkoelen in de Adriatische Zee... Hier vliegt de tijd, net als in Dubrovnik trouwens. Een bezoek aan deze parel maakt je Last Minute Zuid-Dalmatië helemaal af.

Last Minute Zuid-Dalmatië
Bekijk alle Last Minutes Zuid-Dalmatië (7)

Ervaar het échte eilandgevoel in Zuid-Dalmatië

Een Last Minute Zuid-Dalmatië is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een vakantie in Kroatië. Toch loont het zeker om met de auto net wat extra kilometers te maken naar het zuiden van het land. Je zakt af langs de schitterende Dalmatische kust met zijn honderden eilanden. Het ene is nóg groener dan het andere. Voor het echte eilandgevoel strijk je neer in de dorpen Sipan, Lopud of op Korčula, eiland van wijn en olijfolie. Voor een heerlijke strandvakantie hoef je dus zeker niet verder te zoeken. Mooie kiezelstranden, de azuurblauwe Adriatische Zee en de accommodaties van TUI gelijk aan het strand: dit is genieten met een hoofdletter G.

Vergeet de tijd in Dubrovnik

Een bezoek aan Dubrovnik maakt je Last Minute Zuid-Dalmatië helemaal af. Deze stad is de kers op de taart voor cultuurliefhebbers. Zijn hele centrum staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en geeft het gevoel dat je in een andere eeuw terecht bent gekomen. Talloze middeleeuwse bouwwerken als Fort Lovrijenac en de kathedraal vol renaissanceversieringen dragen daar absoluut aan bij. Ook een wandeling over de stadsmuren is een must. Met al dat Kroatische moois vliegt de tijd. Voor je het weet is het alweer tijd om onder de dekens te kruipen. Gelukkig ligt het hotel van TUI in Dubrovnik op een kort busritje van het oude centrum.

Bekijk alle Last Minutes Zuid-Dalmatië (7)

Populaire bestemmingen

Dubrovnik(5) Dubrovnik