Centraal Marokko

Last Minute Centraal Marokko

  1. Last Minute
  2. Marokko
  3. Centraal Marokko

De kleurrijke Koningsstad Marrakech ligt aan je voeten tijdens een Last Minute Centraal Marokko. Struinend door de smalle straatjes van de medina is het alsof je zelf de hoofdrol vertolkt in een sprookje van 1000-en-één-nacht. Rijk versierde bezienswaardigheden passeren de revue. Zet zeker koers naar het Djemaa el Fna plein waar je kennis maakt met waarzegsters, acrobaten en kraampjes met Arabische specerijen.

Last Minute Centraal Marokko
Bekijk alle Last Minutes Centraal Marokko (12)

1000-en-één-nacht op het Djemaa el Fna plein

Stap het vliegtuig in voor een Last Minute Centraal Marokko en beleef je eigen 1000-en-één-nacht sprookje. Je land namelijk in Koningsstad Marrakech waar rijk versierde monumenten en geurige markten het decor vormen. Vooral op het bruisende Djemaa el Fna plein kom je ogen tekort. Dit plein ligt in het hart van de medina van Marrakech en dankt zijn gezicht aan de vele waarzegsters, straatmuzikanten en acrobaten. 's Avonds verandert het plein in een openluchtrestaurant en proef je bij de kleurrijke eetkraampjes van Arabische lekkernijen en geurige specerijen. Bijkomen van alle indrukken doe je in het luxe hotel van TUI met waterpark en tropische tuin.

De versierde monumenten van Marrakech

Het symbool van Marrakech is de Koutoubia Moskee. De 77 meter hoge minaret is een perfect herkenningspunt terwijl je door de wirwar aan straatjes van de medina struint. Niet-moslims mogen de moskee helaas niet binnen. Wil je tijdens een Last Minute Centraal Marokko toch iets van de islamitische architectuur bewonderen? Bezoek dan de Ben Youssef Madrassa Koranschool in Marrakech. Dit indrukwekkende gebouw wordt versierd door een veelvoud aan marmer en cederhout. Maar ook de mozaïeken en geometrische motieven zijn onvergetelijk mooi. Hier schiet je jaloersmakende vakantiekiekjes voordat je ontspant in de hamam bij het hotel.

Bekijk alle Last Minutes Centraal Marokko (12)

Populaire bestemmingen

Marrakech(12) Marrakech