Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Amsterdam

Last Minute Amsterdam

 1. Last Minute
 2. Nederland
 3. Noord-Holland
 4. Amsterdam

Op de valreep op vakantie en meer van ons eigen land ontdekken? Kies dan voor een Last Minute naar Amsterdam. Met de auto of de trein ben je zó in het centrum van onze hoofdstad. Wist je dat Amsterdam de grootste museumdichtheid ter wereld heeft? De hoogste tijd om er een te bezoeken, zoals het Rijksmuseum met Hollandse klassiekers. Ook shoppen in de 9 straatjes en een rondvaart door de Amsterdamse grachten behoren tot de mogelijkheden.

Last Minute Amsterdam
 • Grootste museumdichtheid ter wereld
 • Dagje of weekendje shoppen
 • Excursie NEMO: wereld vol wetenschap
 • Goedkoop Last Minute hotel in Amsterdam

I Amsterdam

Dat je voor een stedentrip vol bezienswaardigheden helemaal niet ver hoeft te reizen, ontdek je tijdens een Last Minute Amsterdam. Met de grootste museumdichtheid ter wereld , de gezellige winkelstraatjes langs de grachten en een bruisende sfeer in de vele restaurants en cafés – zowel overdag, in de avond als 's nachts – is hier altijd wel iets te beleven.

Goed om te weten: om voordelig de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te ontdekken, kun je een 'I Amsterdam City Card' bestellen. Hiermee krijg je gedurende de geldigheidsduur van de kaart gratis entree tot de belangrijkste musea én kun je onbeperkt gebruik maken van het openbaar vervoer.

De negen straatjes van Amsterdam

Wie bij TUI een luxe hotel in het centrum van de hoofdstad boekt, wandelt zo de altijd gezellige Kalverstraat in. Deze winkelstraat is bijna een kilometer lang en telt circa 150 winkels. Ideaal dus voor een middagje shoppen. Kun je tussendoor meteen de Dam met het Koninklijk Paleis bewonderen. Of ga, wanneer je de drukte wil vermijden, winkelen in de 9 straatjes tijdens een stedentrip Amsterdam. In deze schilderachtige winkelstraatjes in de grachtengordel vind je nét dat unieke jurkje of dat bijzondere cadeau. Winkelen maakt hongerig en daarom staan bij 'Pancakes! Amsterdam' in de Berenstraat de pannenkoeken al klaar!

Museum hoppen in de hoofdstad

Ook cultuurliefhebbers kiezen voor een Last Minute Amsterdam. De stad biedt namelijk onderdak aan ruim 50 zeer uiteenlopende musea, zoals het Stedelijk Museum, het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en natuurlijk niet te vergeten het wereldberoemde Rijksmuseum. Vanuit het 4 sterren hotel kun je de fiets pakken richting dit museum waar je de Hollandse klassiekers van Vermeer, Hals en Rembrandt van dichtbij kunt bekijken. 

Zijn de kinderen mee tijdens een weekendje in Amsterdam? Dan is het Science Center NEMO een goede keuze. Hier kun je door middel van experimenten en workshops zelf de wereld van wetenschap en technologie ontdekken. Of verkeer in koninklijke sferen en ga op de foto met Koningin Máxima in Madame Tussauds. 

Grachtenrondvaart na zonsondergang

Wie nog niet moe is na een dag vol winkels en musea, kan tijdens een Last Minute Amsterdam het Amsterdamse nachtleven ontdekken. Zo kun je tot in de late uurtjes dansen in muziektempel Paradiso of nachtclub Jimmy Woo. Of woon een voorstelling bij in de Stadsschouwburg of een van de vele andere theaters.

Wanneer je na zonsondergang graag nog wat meer van de stad wil zien, kun je een avondrondvaart door de grachten boeken. Zo kun je per boot, onder het genot van een lekkere cocktail, de trekpleisters van de stad bewonderen: van prachtig verlichte gebouwen en bruggen tot de rode lichten van de Wallen.