Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kamperland

Last Minute Kamperland

  1. Last Minute
  2. Nederland
  3. Zeeland
  4. Kamperland

Last minute een vakantie in eigen land? Reis af naar Zeeland en breng je vakantie door op de 4-sterren camping van TUI in Kamperland. Strijk neer op het 3 kilometer lange Banjaardstrand of huur een kano voor op het Veerse meer. Zet voor een uitstapje tijdens je Last Minute Kamperland een dag Middelburg op de planning. Beleef een dag vol historie en sla je slag in de winkels van deze sfeervolle Zeeuwse hoofdstad.

Last Minute Kamperland

Wandelen door het duinachtige Kamperland

In de Zeeuwse gemeente Noord-Bevenland ligt het knusse dorp Kamperland. Ideaal voor een familievakantie in eigen land. Binnenkort nog sta je met een Last Minute Kamperland op de luxe camping van TUI. En die ligt niet ver van de kust. 10 minuten rijden en je strijkt je handdoek neer op het 3 kilometer lange Banjaardstrand, met de aangrenzende Noordzee voor een verfrissende duik. Sluit je stranddag af met een wandeling door de Kamperlandse duinen. Wandel door het groen en geniet van het uitzicht over de Noordzee. Bij zonsondergang is de wandeling extra romantisch. Trek gekregen? Wat dacht je van een pannetje mosselen? Als het aan de Zeeuwen ligt dan zijn die uit de Zeeuwse wateren het best. Let wel: mosselen eten we hier in Zeeland natuurlijk ‘hewoon mee onze anden’.

Bezoek het monumentale Middelburg

Op de camping van TUI is genoeg te doen. Voor de kids al helemaal. Die vermaken zich in de miniclub, de speeltuin of het zwembad. Ook ligt de camping in Kamperland aan het Veerse meer. Huur een kano en peddel door het water of neem een lesje om te leren surfen. Ook leuk: een dagje Middelburg. Een half uur rijden en je bent er. Het is de hoofdstad van Zeeland, en wát een historie vind je hier. Want ook al is de gouden eeuw al lang teneinde, tegenwoordig vind je in de binnenstad nog steeds ruim 1100 rijksmonumenten. De Abdij van Middelburg, het oude stadhuis en de Kloveniersdoelen zijn er slechts enkele. Bewonder ze tijdens een Last Minute Kamperland. Of ga naar de leuke winkelstraten van Middelburg en sla je slag in de grote winkelketens en knusse boetiekjes.