Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Noordzeekust

Last Minute Noordzeekust

  1. Last Minute
  2. Nederland
  3. Noordzeekust

Schone uitgestrekte zandstranden, kleurrijke strandhuisjes, een subtropisch zwemparadijs, een inspiratieplek voor kunstenaars en overheerlijke visgerechten. Klinkt als een ver kuuroord, maar nee, dit is wat een Last Minute Noordzeekust allemaal te bieden heeft! Het badplaatsje Domburg laat u kennis maken met zijn veelzijdige kleurenpallet, waardoor u zich geen moment hoeft te vervelen.

Last Minute Noordzeekust

Vis eten aan de mediterrane kust

Het stadje Domburg is de oudste badplaats aan de Walcherse kust. Een prachtig stadje waar strand, historie, kunst en gezelligheid elkaars paden kruisen. Het centrum kent veel leuke terrasjes, restaurantjes en winkeltjes.

Restaurant 'De Visbar' bijvoorbeeld mag u zeker niet missen nu u zich op Zeeuws terrein begeeft. Het lichte frisse interieur met een industrieel tintje en de grote bakken ijs met daarboven op heerlijk verse vis geven het gevoel alsof u een tentje aan de mediterrane kust binnenloopt. Mensen die liever van een goed stukje vlees houden zijn ook hier aan het juiste adres.

Inspirerend Domburg

Begin 20e eeuw wordt Domburg een van de belangrijkste kunstenaarssteden van Nederland. Dit ziet u terug in het museum 'Marie Tak van Poortvliet', waar kunstenaars als Mondriaan en Jan en Charley Toorop zich lieten inspireren door Domburg en zijn omgeving. Laat u zich ook inspireren tijdens een Last Minute Noordzeekust en houd voor actuele Last Minute aanbiedingen de TUI website goed in de gaten.

U verblijft een in een luxueus 5 sterren vakantiepark in Domburg en het park is van alle gemakken voorzien. De kids zijn druk in de weer in de speeltuin, bij de Koos Kids Club, bij het piratenschip, de trampolines of in het subtropische zwemparadijs, ga zo maar door. Hierdoor heeft u zeeën van tijd om aan dat ene boek te beginnen of om lekker te gaan relaxen in het luxe kuur- en beautycentrum.

Hier aan de kust, de schoonste kust!

Over zeeën gesproken, het vakantiepark ligt aan de Walcherse kust die u bereikt via het glooiende duinlandschap en de brede zandstranden. U loopt de kleurrijke strandhuisjes al tegemoet. In de zee staan de karakteristieke paalhoofden die de prachtige kust beschermen. De stranden van Domburg hebben een 'Blauwe Vlag', een Europees keurmerk voor schone en veilige stranden. Heerlijk vertoeven aan 'het schoonste strand van Nederland' tijdens uw Last Minute Noordzeekust.