Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Slagharen

Last Minute Slagharen

  1. Last Minute
  2. Nederland
  3. Overijssel
  4. Slagharen

Zoek niet verder voor een familievakantie in eigen land. Een Last Minute Slagharen is namelijk het antwoord. Je verblijft in dit Overijsselse dorpje op een vakantiepark bij attractiepark Slagharen. Vanuit de wigwam loop je de 30 spannende attracties en spetterende glijbanen zo tegemoet. Want inderdaad, in het kindvriendelijke pretpark bevindt zich een heus waterpark. Dat wordt een spetterend weekend vol pret.

Last Minute Slagharen

Pret in vakantie- en attractiepark Slagharen

Cowboys en Indianen verzamelen! Tijdens een Last Minute Slagharen overnacht je in een heuse wigwam bij attractiepark Slagharen. Het kindvriendelijke pretpark ligt in Overijssel op een half uur rijden van Zwolle. Voor een weekend vol pret ben je hier aan het juiste adres. Dat komt omdat Slagharen niet alleen een attractiepark is, maar ook omdat er een subtropisch waterpark te vinden is. Neem zeker zwemkleding mee naar het vakantiepark. En vergeet de barbecue niet zodat je met mooi weer buiten kunt eten.

Spannende achtbanen en spetterende glijbanen

30 spannende attracties en spetterende glijbanen zorgen ervoor dat de kids zich prima zullen vermaken tijdens een Last Minute Slagharen. Voor de oudere kinderen is de in 2017 geopende Gold Rush een aanrader. In deze eerste triple launch achtbaan van Nederland schiet je in drie lanceringen van 0 naar 95 kilometer per uur én ga je twee keer over de kop. Spanning verzekerd! Gelukkig kun je afkoelen in het waterpark van Slagharen met zijn 10 glijbanen. Maar er is ook een strand te vinden en een bubbelbad dat omringd wordt door palmbomen. Hartstikke exotisch zo’n vakantie in eigen land.

Een dagje uit in Zwolle

Wie zin heeft in een uitstapje tijdens de Last Minute Slagharen kan niet om het historische Zwolle heen. De Hanzestad is bekend van de middeleeuwse Sassenpoort. Van het moderne Museum de Fundatie. En van de Peperbus. Maar Zwolle staat ook bekend als winkelstad. Je kunt er dan ook uren shoppen op de Diezerstraat. Doe zoals de locals doen en lunch bij één van de knusse restaurantjes in het centrum. En ’s avonds hoef je echt nog niet terug naar het vakantiepark in Slagharen, want dankzij de grote bioscoop is een filmpje pakken een aanrader.