Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bad Hofgastein

Last Minute Bad Hofgastein

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Gasteinertal
  4. Salzburgerland
  5. Bad Hofgastein

Een Last Minute Bad Hofgastein biedt u het hele jaar door de mogelijkheid om uzelf even helemaal op te laden. Het Oostenrijkse dorpje in het Salzburgerland staat bekend als kuuroord. De miljoenen liters waters uit de 18 bronnen van de bergen hebben een heilzame werking. In Felsen Thermen in Bad Gastein ervaart u dat zelf. Bent u sportief aangelegd? Dan is het skiën of snowboarden in de bergen van Hohe Tauern een uitdaging. 

Last Minute Bad Hofgastein

Heilzaam kuuroord

Het Oostenrijkse dorpje Bad Hofgastein is voor een Last Minute door het hele jaar de ultieme plek om even helemaal uit de alledaagse sleur te komen. In het Salzburgerland is Bad Hofgastein een van de bekende kuuroorden met heilzame bronnen. Miljoenen liters water stromen vanuit de 18 bronnen in de bergen omlaag en bieden u in de thermen in het dal water met de verrijking van radon en mineralen. De heilzame werking wordt gebruikt in Felsen Thermen, gelegen in Bad Gastein. Voor een relaxed dagje tijdens uw Last Minute in Bad Hofgastein kunt u deze trekpleister bezoeken. Zak onderuit in de sauna’s of de waterbaden van maar liefst 45 graden, terwijl u geniet van het panoramische uitzicht op het berglandschap van de Hohe Tauern.

Snowboarden op wereldkampioenschap niveau

Wie in de winter naar Bad Hofgastein komt kan zich op de pistes uitleven in de sneeuw. Doordat het skigebied Bad Hofgastein is verbonden met andere gebieden zoals Skizentrum Angertal en Skigebied Bad Gastein behoren skitochten van 8 kilometer lang tot de mogelijkheid. Zwarte pistes hebben de overhand en dat maakt het gebied een uitstekende wintersportlocatie voor ervaren skiërs. Snowboarders vinden hier een gebied om hun vingers bij af te likken. In het Boarder’s Paradise aan de Grossarl is het een groot funpark te vinden waar Snowboarders hun skills showen. Er zijn zelfs al verschillende World Cup Snowboard wedstrijden gehouden.