Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Ellmau

Last Minute Ellmau

 1. Last Minute
 2. Oostenrijk
 3. Tirol
 4. Wilder Kaiser Brixental
 5. Ellmau

Voor een Last Minute Ellmau reis je af naar het Wilder Kaiser gebergte in Tirol. Hier kom je op wandelvakantie en om te genieten van de Oostenrijkse berglucht. In de omgeving vind je maar liefst 700 kilometer wandelroute. Ook voor een gevarieerde wintersport zit je hier goed dankzij 284 kilometer skiplezier. In Ellmau ga je trouwens het hele jaar door met de familie op avontuur, bijvoorbeeld als je Ellmi's Zauberwelt bezoekt.

Last Minute Ellmau
 • Grootse skigebieden in Oostenrijk
 • De Ellmauer Skinacht is geweldig
 • Een verlichte rodelbaan van 4,5 kilometer
 • De spieren ontspannen in kaiserbad

De bergwereld van Ellmau

Op de valreep op vakantie in een schitterende bergwereld? Boek dan gelijk een Last Minute Ellmau. Dit dorp ligt namelijk midden in het Wilder Kaiser natuurgebied in het Oostenrijkse Tirol. Direct achter Ellmau rijzen de grillige toppen van de 2.344 meter hoge Ellmauer Halt omhoog. Vanuit het raam van het appartement van TUI heb je dus altijd een spectaculair uitzicht, of het nu zomer of winter is. 's Zomers moeten de wandelschoenen zeker mee, want met 700 kilometer wandelroute is de Wilder Kaiser een waar wandelwalhalla. En 's winters zorgen 284 kilometer skipiste in SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental zeker voor eindeloos veel skiplezier.

Met kinderen in Ellmau

Ook voor families met kinderen is een Last Minute Ellmau een goed idee. Aan de dorpsrand liggen verschillende oefenweides en Skigebied SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental beschikt ook over een leuk kinderland op de 1.555 meter hoge Hartkaiser. Hebben de kids toch nog een skilesje nodig? Dan is het fijn om te weten dat er volop Nederlandse skileraren rondlopen in Ellmau. In de zomermaanden moet je trouwens ook op de Hartkaiser zijn. Daar ligt namelijk Ellmi's Zauberwelt, een speeltuin en pretpark in een. In het Zauberwald gaan de kleinsten op avontuur en komen tijdens hun reis misschien wel tovenaars, kobolden en betoverde kikkers tegen.