Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Filzmoos

Last Minute Filzmoos

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Salzburger Sportwelt Amadé
  4. Salzburgerland
  5. Filzmoos

Boek een Last Minute Filzmoos en kom genieten van de Oostenrijkse bergnatuur. Filzmoos ligt in het Salzburgerland, op een uur rijden van de stad Salzburg. Glooiende heuvels, grillige bergtoppen als de Bischofsmütze en honderden kilometers wandelpaden omringen dit bergdorp. In de winter ski je hier op de pistes van Salzburger Sportwelt Amadé. Neem de kinderen ook maar mee, want in Filzmoos is familievriendelijkheid uitgevonden.

Last Minute Filzmoos

Het hele jaar wandelen in Filzmoos

Tijdens een Last Minute Filzmoos geniet je met volle teugen van de Oostenrijkse natuur. Dat kan in dit sfeervolle bergdorp in alle seizoenen. Filzmoos ligt in het Salzburgerland, op een uur rijden van de Zuid-Duitse grens. In zijn knusse centrum vind je diverse accommodaties van TUI. Stap er in de lift naar Salzburger Sportwelt en ontdek 200 kilometer aan wandelroutes in de heuvels. Waar je dan ook gaat lopen, het uitzicht op de 2.454 meter hoge Bischofsmütze is hier altijd adembenemend.

Skiën met familie in Salzburger SportWelt

Voor een Last Minute wintersportvakantie met de kinderen ben je in Filzmoos op de juiste plek. Het skigebied bij het dorp is kleinschalig en compleet gericht op families. De kinderen volgen Nederlandse skiles bij de skischool en ravotten urenlang in het kinderland. Hoewel het skigebied Filzmoos-Neuberg slechts 13 kilometer skipiste heeft, kun je met de inbegrepen skipas ook terecht op de pistes van Salzburger Sportwelt Amadé. Dit gebied is goed voor maar liefst 236 kilometer skiplezier.

Zweven over Filzmoos

Oostenrijkse tradities komen tot leven in Filzmoos. Zo brengen de boeren in het najaar hun koeien van de hoge Alpenweides terug naar stal. Voor de gelegenheid worden de dieren mooi opgetooid - een feestelijk gezicht. Een modernere traditie zijn de jaarlijkse Ballonnenweken in januari. Vanaf Filzmoos stijgen tientallen heteluchtballonnen op voor verschillende wedstrijden. Zelf vliegen? Boek in dat geval een ballonvlucht tijdens de Last Minute Filzmoos. Zo zag je de imposante Bischofsmütze nog nooit!