Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Kitzbühel - Kirchberg

Last Minute Kitzbühel - Kirchberg

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Kitzbühel - Kirchberg

Ben je echt even toe aan een hele andere omgeving? Dan kun je bij TUI een Last Minute Kitzbühel – Kirchberg boeken. In de winter. Suis over 170 kilometer aan zwarte, rode en blauwe piste en bewonder de besneeuwde alpenweiden en hoge bergtoppen van de Kitzbüheler Alpen. Of in de zomer, wanneer je tijdens een wandelvakantie in Oostenrijk op zoek kunt naar marmotten in de dichte bossen om de Schwarzsee.

Last Minute Kitzbühel - Kirchberg
Bekijk alle Last Minutes Kitzbühel - Kirchberg (8)

Wintersport in Kitzbühel – Kirchberg

Zomer of winter: tijdens een Last Minute in Kitzbühel – Kirchberg ben je er even helemaal tussenuit. In een hele andere omgeving. Want zulke hoge bergtoppen als die van de Kitzbüheler Alpen zie je natuurlijk niet iedere dag. Boek je een vakantie in Oostenrijk in de winter? Dan kun je de ruim 170 kilometer aan skipiste van skigebied KitzSki verkennen. Helemaal gratis, want je boekt een hotel in Kitzbühel – Kirchberg bij TUI inclusief skipas. Leef je tijdens een wintersport in Tirol dus uit op de 19 kilometer aan zwarte piste. Of doe het wat rustiger aan en kies voor rood of blauw. De brede blauwe piste 25 bijvoorbeeld, over alpenweiden en langs dichte bossen, is ideaal voor beginnende skiërs. Over de laag sneeuw hoef je je tijdens een vakantie in Tirol gelukkig geen zorgen te maken. Laat het weer het onverhoopt afweten? Dan ligt er dankzij het besneeuwingssysteem toch gegarandeerd sneeuw in skigebied KitzSki.

Wandelen en zwemmen in de Alpen

Boek je een Last Minute Kitzbühel – Kirchberg in het zomerseizoen? Ook dan kun je tijdens een actieve vakantie in Tirol de Kitzbüheler Alpen verkennen. Te voet, want langs ruim 1000 kilometer aan wandelpaden vind je de mooiste natuurlijke trekpleisters. Volg bijvoorbeeld de Rosenweg, een twee kilometer lange tocht langs de bloeiende rozen aan de voet van de 1828 meter hoge Hohe Salve. Of maak tijdens een wandelvakantie in Oostenrijk een tocht rond het diepblauwe water van de Schwarzsee. Wie weet kom je onderweg in de bossen wel een gems of een marmot tegen. En neem na het wandelen ook vooral een duik in het heldere water. Want de Schwarzsee staat bekend als een van de warmste zwemmeren van de Alpen.

Bekijk alle Last Minutes Kitzbühel - Kirchberg (8)

Populaire bestemmingen

Kirchberg(2) Kirchberg