Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Neustift

Last Minute Neustift

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Stubaital
  4. Tirol
  5. Neustift

In het Oostenrijkse Neustift voelen actievelingen zich zeker weten thuis. Dat komt door de 850 kilometer aan wandelroutes en 720 kilometer aan fiets- en mountainbikepaden. Wandel tijdens een Last Minute Neustift naar de indrukwekkende Grawa Waterval of fiets langs de kalkrotsen van Stubailtal. Neem tijdens een familievakantie de kinderen mee naar Kidspark Klaus Äuele. Dat wordt een dag vol balanceren en klimmen!

Last Minute Neustift

Een actieve vakantie in Neustift

Het Oostenrijkse Neustift ligt in het hart van Stubailtal. Neustift ligt op 993 meter hoogte aan de voet van de hellingen van de Elfer. Op zoek naar een Last Minute actieve vakantie? Dat zit je hier goed. Want de Elfer hellingen zijn in het winterseizoen een skigebied. Maar, ook in de zomer zijn er veel mogelijkheden voor sportievelingen. Zo vind je er maar liefst 850 kilometer aan wandelroutes. Die voeren je langs de grillige kalkrotsen en de groene natuur van Stubailtal. Beleef bijvoorbeeld de 'Wilde Wasser Weg' tijdens een Last Minute Neustift. Deze 10 kilometer lange route neemt je mee naar het hoogtepunt van het dal: de Grawa Waterval. Het water dat hier ongeveer 180 meter naar beneden dendert is indrukwekkend om te zien. En als het zonnetje schijnt verandert de nevel als het ware in kleine diamantjes. "Wat een uitzicht!".

Met de kinderen naar Stubailtal

Ook aan mountainbikers is gedacht in Stubailtal. Zo maak je tijdens een Last Minute Neustift gebruik van 720 kilometer aan fiets- en mountainbikepaden. Huur een fiets bij het hotel van TUI en je bent klaar om de paden op te gaan. Dat geldt voor stellen, maar natuurlijk ook voor gezinnen. Trakteer de kinderen bijvoorbeeld op een dagje uit naar het Kidspark Klaus Äuele. Hier balanceren ze op de kabels en wiebelende boomstam of ontdekken de klimwand. Vergeet niet even uit te rusten op het platform met uitzicht op het Stubailtal. Ben je na zo'n actieve dag toe aan wat verkoeling? Breng dan een bezoek aan de ijsgrot van de Stubaier Gletscher. De liften naar de gletsjer liggen op ongeveer 15 kilometer van het hotel van TUI. Na een wandeling van zo'n drie kwartier sta je voor de ingang. Wanneer je binnen bent wordt het pas écht spectaculair: hier, 30 meter onder de oppervlakte, bewonder je namelijk het binnenste van een gletsjer. Niet alleen heel indrukwekkend, ook slechts een van de weinige plekken waar het kan!