Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Scheffau

Last Minute Scheffau

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Tirol
  4. Wilder Kaiser Brixental
  5. Scheffau

Tijdens een Last Minute Scheffau verblijf je te midden van de Oostenrijkse Alpen. In de bergen van het Wilderkaiser-Brixental hebben zich tal van verassingen verscholen zoals kinderspeelparadijs KaiserWelt op de Brandstadl, maar ook het Hintersteiner meer. Vanuit het meer loopt via beekjes het frisse bergwater omlaag het dal in, waar je de Kneippweg Scheffau kunt volgen.

Last Minute Scheffau

Gemütlich Wilderkaiser-Brixental

Een Last Minute naar Scheffau betekent een vakantie naar het 'gemütliche' Tirol. Te midden van de Oostenrijkse bergen van het Wilderkaiser-Brixental ligt het luxe All Inclusive hotel van TUI waar u tijdens een vakantie in Scheffau kunt verblijven. In de zomerse maanden van het jaar vindt in het dorp wekelijks het dorpsfeest plaats. Onder het genot van lokale producten als Schnaps en boerenkaas kun je genieten van de muziek op het marktplein.

In de bergen van natuurgebied Wilder Kaiser ligt een parel der natuur verscholen. Hier vind je het Hintersteiner meer, het schoonste bergmeer van Tirol. Rondom het rustig gelegen zwemmeer kun je een 1 uur durende wandeling maken. Deze leidt langs verscheidene 'hüttes' en strandjes vanwaar je een duik in het water kunt nemen.

Van Kneippweg tot KaiserWelt

Het frisse bergwater van het Hintersteiner meer loopt via kleine beekjes omlaag het dal van Scheffau in. Dit is niet alleen een mooi gezicht, maar ook een verwennerij. Start bij de kerk op de Platz der Begegnung, te midden van het dorp, en laat je bezinnen tijdens het volgen van de 2 kilometer lange route langs de beek die door het dal slingert. Langs de beek is namelijk de Kneippweg Scheffau aangelegd. Ook aan de kleinste gasten van het Brixental is gedacht. Op de 1.650 meter hoge Brandstadl vind je het kinderspeelparadijs KaiserWelt. De boomhut, trampoline en spelletjes aan het Jochstub’n meer bieden veel vertier tijdens de familievakantie in Scheffau. En helemaal leuk is dat je met een zeilbootje het Jochstub’n meer op kunt.