NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Galé

Aan de Portugese Algarve kunnen rustzoekers hun hart ophalen tijdens een Last Minute Galé. In deze badplaats verblijf je namelijk in een ruime villa weg van de massa. De kleurrijke kliffen die zo typerend zijn voor de Algarve liggen op loopstand. Voor je het weet sta je bij de helderblauwe baaien die omringd worden door okerkleurige rotsformaties. Al kun je de Atlantische Oceaan ook zien liggen vanaf het terras van de villa.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Galé vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Het jaloersmakende decor van Galé

Een ansichtkaart-waardige plek aan de Portugese Algarve is de badplaats Galé. Dat komt vooral door de grillige kliffen die hier te vinden. Door het lichtinval van de zon verandert de kleur van de rotsformaties van okergeel tot oranje. Tijdens een Last Minute Galé schiet je dan ook de hele dag door jaloersmakende vakantiekiekjes. Afkoelen kan in één van de baaitjes met het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan. Rustzoekers zitten trouwens goed in Galé. Bij TUI verblijf je namelijk in een ruime villa weg van de massa. ’s Avonds is het goed toeven op het terras van de villa die uitkijkt op zee. Steek de barbecue aan en geniet van de zonsondergang.

Een avondje uit in Albufeira

Omdat Galé aan de rand van het populaire en bruisende Albufeira ligt kun je de drukte altijd opzoeken. Albufeira laat zich vooral kenmerken door de witgekalkte huizen, de smalle straatjes én de hippe uitgaansgelegenheden. Het is niet voor niks een geliefde stad onder jongeren. In de disco’s en cafés op de Strip kun je de hele nacht dansen op muziek van bekende dj’s. Voor een wat rustigere avond uit moet je tijdens de Last Minute Galé in de haven van Albufeira zijn. Met een glas wijn en een bord bacalhau op tafel is het hier goed toeven. En dat met uitzicht op indrukwekkende jachten.

Bekijk alle Last Minutes Galé (1)