Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Esquinzo

Last Minute Esquinzo

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Fuerteventura
  5. Esquinzo

Op zonvakantie naar Fuerteventura, maar vertrek je het liefst zo snel mogelijk? Dan is een Last Minute Esquinzo een goed idee! Deze badplaats ligt aan de zuidkust van het Canarische Eiland en is gezegend met langgerekte zandstranden en een prachtige onderwaterwereld. Ook leuk om te bezoeken is de nabijgelegen vissersplaats Morro Jable.

Last Minute Esquinzo

Esquinzo: een oase van rust

Het sfeervolle Esquinzo ligt in het zuiden van Fuerteventura en is een ideale bestemming voor liefhebbers van een rustige zonvakantie. Tevens ideaal voor een Last Minute vakantie: op slechts 4 uur vliegen kun je al op het strand liggen! En dat het hele jaar door. Het eiland Fuerteventura is namelijk het zonnigste eiland van alle Canarische Eilanden. Ook de constante noordoosten wind draagt bij aan een heerlijk klimaat. De naam Fuerteventura betekent dan ook letterlijk 'sterke wind'.

Het gouden zandstrand van Esquinzo loopt langzaam af in de azuurblauwe Atlantische Oceaan en is een oase van rust. Neem vooral je snorkel mee, want ook de onderwaterwereld is adembenemend. Al dobberend in het kristalheldere water zie je kleurrijke vissen onder je door schieten. Je kunt er ook voor kiezen om de dag door te brengen bij een van de vier zwembaden van het luxe hotel van TUI.

Uitstapje naar Morro Jable

Zin om een dagje de omgeving te gaan verkennen tijdens een Last Minute Esquinzo? Spring dan in de auto om het nabijgelegen plaatsje Morro Jable te bezoeken. Deze kleine vissersplaats heeft veel stegen waar je lekker kunt verdwalen. Op de gezellige promenade vind je kleine boetiekjes en gezellige terrassen in overvloed. ’s Avonds is het tijd om aan te schuiven in het restaurant van het hotel van TUI, waar het heerlijke buffet al voor je klaarstaat.