Jedey

Last Minute Jedey

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Jedey

Natuurliefhebbers opgelet! Tijdens een Last Minute Jedey ontdek je het ‘land van Mordor’ zoals die er in The Lord of The Rings uitziet. Jedey is een klein dorpje op het Canarische Eiland La Palma en wordt omringd door actieve vulkanen en heuse lavarivieren. De wijngaarden in het pijnbos maken het fotogenieke decor compleet. Zie je jezelf al zitten op het terras van de knusse casita uitkijkend over de regio met een goed glas wijn?

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Jedey vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Het ‘land van Mordor’ rondom Jedey

Het Canarische Eiland La Palma mag dan wel liefkozend ´La Isla Bonita´ worden genoemd, het landschap rondom Jedey is alles behalve liefelijk. Jedey is een klein dorpje in het zuidwesten van het Spaanse eiland dat omringd wordt door het ´land van Mordor´. Liefhebbers van Lord of The Rings zullen meteen weten hoe het landschap er uit ziet; vol met actieve vulkanen en lavarivieren. Een klein pijnbos met wijnvelden maakt het decor compleet. De kans dat je anderen tegenkomt tijdens een Last Minute Jedey is dan ook klein. Op natuurliefhebbers na natuurlijk.

Ontspannen in de knusse casita

Ook voor rustzoekers is een Last Minute Jedey een goed idee. Bij TUI verblijf je namelijk in een knus casita huisje met groot terras. Zie je jezelf ’s avonds al zitten met een fles wijn op tafel terwijl je in de verte de Atlantische Oceaan ziet glinsteren? Een bord vol tapashapjes maakt de romantische avond compleet. En omdat de casita rustig is gelegen heb je geen last van buren. Wil je toch wat meer reuring? Stap dan de huurauto, die inclusief is, in en rijd naar de badplaats Puerto Naos voor een avondje uit in een Spaanse wijnkelder. Ook hier smaakt de wijn verrukkelijk.

Bekijk alle Last Minutes Jedey (1)