Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Los Gigantes

Last Minute Los Gigantes

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Tenerife
  5. Los Gigantes

Boek je vakantie naar Los Gigantes om Last Minute van de zon te genieten. In deze plaats op het Canarische Eiland Tenerife zijn heerlijke temperaturen gegarandeerd. Geniet van de zon op het zwarte lavastrand wanneer je uitkijkt op de torenhoge rotsen of bewonder de onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan. Breng ook eens een bezoek aan de bekende vulkaan El Teide op het eiland, zeker de moeite waard!

Last Minute Los Gigantes

Bewonder de kliffen van Los Gigantes

Op het laatste moment toch nog even naar de zon? Boek dan nu je Last Minute naar Los Gigantes en sta na 4 uur vliegen op het Canarische Eiland Tenerife. Hier ben je het hele jaar door verzekerd van heerlijke temperaturen. Spreid je handdoek op het zwarte lavastrand tussen de rotsen aan de blauwe water van de Atlantische Oceaan. Ook als je meer van het zwembad houdt is het toch zeker de moeite waard om eens het strand te bezoeken. Hier kun je de 600 meter hoge kliffen van Los Gigantes bekijken. Werkelijk fotogeniek! Daarnaast is het zeker de moeite waard om hier eens een duik te nemen in het water. Zet je snorkelset op en bekijk hier de prachtige onderwaterwereld met veel verschillende soorten vissen. Wanneer je ervoor kiest om met een kajak of kano het water op te gaan heb je zelf kans om dolfijnen en walvissen te spotten!

Bezoek de bekende vulkaan El Teide

Wanneer je tijdens een Last Minute in het Spaanse Los Gigantes er even tussenuit wil kun je een bezoek brengen aan de bekende vulkaan van dit eiland, de El Teide. Huur een auto en breng een bezoek aan het Parque Nacional del Teide. Met de auto kun je een hoogte bereiken van 2.350 meter waarbij je onderweg verschillende plekken hebt waar je van het prachtige uitzicht over Tenerife en de Atlantische Oceaan kunt genieten. Daarnaast kun je nog de kabelbaan pakken waarmee je het hoogste punt van de vulkaan bereikt, dit ligt op 3555 meter hoogte. Stop onderweg, wanneer je weer terug rijdt naar het appartement van TUI, bij een van de vele restaurantjes in Los Gigantes. Smul hier van typisch Spaanse paella, caldereta de pescado (visstoofpotje) of een sancocho Canario (Canarisch stoofpotje).