Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Novo Sancti Petri

Last Minute Novo Sancti Petri

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Andalusië
  4. Costa de la Luz
  5. Novo Sancti Petri

Bestel tijdens een Last Minute in Novo Sancti Petri gerust nog een glaasje Sangria aan de rand van het zwembad van een luxe hotel. Maar niet voordat je de 36 holes van de golfbaan hebt getest. Of geniet je liever van het betoverende uitzicht over de Atlantische Oceaan, vanaf het oefenterrein van de golfclub? Dagje cultuur snuiven? Dat kan tijdens een stedentrip Cádiz. Wat is de wandeling naar het Castillo toch bijzonder.

Last Minute Novo Sancti Petri

Luxe Last Minute Novo Sancti Petri

Golfliefhebbers opgelet: tijdens een Last Minute Novo Sancti Petri kun je kiezen waar je een balletje slaat. De Zuid-Spaanse kustplaats in het zonnige Andalusië beschikt namelijk niet over een, maar over meerdere luxe golfbanen. Met als hoogtepunt de 36-holes golfbaan van Golfclub Novo Sancti Petri, waar je tijdens het golfen tussen de kurkeiken van een uitzicht over de Atlantische Oceaan kunt genieten. Durf je als beginner de baan nog niet op? Maak je geen zorgen, want ook aan een oefenterrein is gedacht. Heb je het warm gekregen van al dat slaan? Vanuit een luxe RIU hotel direct aan zee wandel je zo het gouden Playa la Barrosa op voor een verfrissende duik in het heldere water. Of bestel nog een glaasje Sangria aan het zwembad. Zonder naar de prijs te vragen, als je bij TUI een hotel in Novo Sancti Petri op basis van All Inclusive boekt.

Historische stedentrip Cádiz

Lukt het je tijdens een Last Minute Novo Sancti Petri om even weg te komen van alle luxe die de badplaats kent? Neem dan een kijkje bij de bezienswaardigheden van Cádiz, op ongeveer een half uur rijden met de auto. Deze grote Andalusische havenstad beschikt namelijk over talloze historische trekpleisters. De Kathedraal van het Heilig Kruis bijvoorbeeld, vol beelden en zuilen. Vanaf de toren heb je een panoramisch uitzicht over de witte huizen van de stad, die prachtig afsteken tegen het blauwe water van de Atlantische Oceaan. Ook een echte aanrader tijdens een vakantie in Andalusië is een bezoek aan het Castillo de San Sebastián. Al is het alleen al om de wandeling naar het kasteel, over een lange pier. En om het uitzicht op de hoge golven, die hard tegen de brede kasteelmuren slaan.