Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Pals

Last Minute Pals

 1. Last Minute
 2. Spanje
 3. Catalonië
 4. Costa Brava
 5. Pals

Tijdens een Last Minute Pals in Catalonië geniet je van ‘the best of both worlds’! Lekker werken aan een vakantiekleurtje op het Platja de Pals strand met uitzicht op het heldere water van de Ibirische Zee, of struinen door het middeleeuwse centrum en rondsnuffelen in de vele keramiekwinkeltjes. Ook een uitstapje naar wereldstad Barcelona is een mogelijkheid tijdens een Last Minute in Pals.

Last Minute Pals
 • Middeleeuws centrum
 • Strand Platja de Pals
 • Kustlijn met baaitjes
 • Dichtbij Dalí Museum in Figueres

Dubbel genieten in Pals

Lekker luieren in de Spaanse zon of actief op de fiets Catalonië verkennen, het kan allebei tijdens een Last Minute Pals! Het pittoreske plaatsje Pals is bovenop een heuvel gebouwd en bestaat uit twee delen: een inlands deel met een betoverend mooi middeleeuws centrum, en een deel aan de kust, genaamd Platja de Pals, waar je heerlijk kunt zonnebaden op het zandstrand. Wanneer je verblijft in een van de vakantiehuisjes van TUI in Pals is het strand altijd op loopafstand, ideaal toch? Lekker een zandkasteel bouwen met de kids, of werken aan een vakantiekleurtje terwijl je uitkijkt op het azuurblauwe water van de Ibirische Zee. De middeleeuwse binnenstad van Pals is door de eeuwen heen nauwelijks veranderd, met uitzondering van gezellige winkeltjes en restaurantjes die zich hier hebben gevestigd. Struin door de smalle straatjes en neus rond in de vele keramiekwinkeltjes die er in Pals te vinden zijn. Een leuke bezienswaardigheid is het uitkijkpunt Josep Pla, een natuurlijk gevormd balkon. Vanaf dit punt heb je een geweldig uitzicht over de lager gelegen delen van de stad en het strand!

Uitstapje naar bruisend Barcelona

Voor een cultureel uitstapje tijdens een Last Minute Pals is Barcelona een leuke optie. Het is misschien een eindje rijden, maar de autorit van circa 1,5 uur valt in het niet bij het vooruitzicht aan een bezoek aan deze bruisende wereldstad! Wandel door het Parc Guell en bewonder de schitterende mozaïeken of breng een bezoek aan de beroemde ‘Sagrada Familia’. En natuurlijk mag een bezoek aan boulevard ‘Las Ramblas’ niet ontbreken! Flaneren in de Spaanse zon terwijl je de toeristen gadeslaat, heerlijk toch? Voordat je weer richting de camping van TUI in Pals gaat, geniet je nog even van een glas Sangria en een portie typisch Spaanse tapas!