Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Portinatx

Last Minute Portinatx

 1. Last Minute
 2. Spanje
 3. Balearen
 4. Ibiza
 5. Portinatx

In het noorden van Ibiza wacht tijdens een Last Minute Portinatx een idyllische plek. Portinatx is een rustig dorp aan de gelijknamige baai. En die schilderachtige baai is gelijk hét hoogtepunt van een zonvakantie in Portinatx. Zonnen op het parelwitte zandstrand, snorkelen langs de grillige rotsen en opfrissen in het turquoise gekleurde water doe je hier. Vanuit het luxe hotel van TUI zie je de baai al liggen.

Last Minute Portinatx
 • Uitzicht op de groene heuvels van Ibiza
 • 3 fantastische zandstranden
 • Kristalheldere Iberische Zee
 • Tequila en Spaanse tapas

Idyllisch Portinatx

Een paradijselijke en rustige zonvakantie is waar het om draait tijdens een Last Minute Portinatx. De idyllische badplaats ligt in het noorden van het Spaanse eiland Ibiza en dankt zijn schilderachtige gezicht aan de gelijknamige baai. Parelwit zand, grillige rotsformaties en turquoise gekleurd water vormen het decor. Bij TUI kun je verblijven in een luxe hotel aan de baai van Portinatx en genieten van het uitzicht. Vooral ´s avonds als de zon langzaam de baai in zakt en je op het terras met zeezicht smult van tapas en wijn is het er goed toeven.

Snorkelen in de baai van Portinatx

Vergeet tijdens de Last Minute Portinatx niet om een snorkel in de koffer te stoppen. Vanwege het kraakheldere water in de baai kun je de octopussen en baarzen letterlijk tussen je benen door zien zwemmen. En wist je dat je tussen de grillige rotsen zelfs door heuse inhammen kunt snorkelen? Een unieke ervaring. Bijkomen kan ’s avonds in het luxe hotel van TUI waar het diner al voor je klaar staat. Proeven van sangria en paella is een must tijdens de zonvakantie in Portinatx. Zijn de spieren moe geworden van al dat snorkelen? Zoek dan de spa op voor een avondje ontspanning.

Shoppen op de hippiemarkt

Een souvenir vinden gaat tijdens de Last Minute Portinatx niet heel moeilijk zijn. Iedere zondag wordt in het centrum van het dorp namelijk een hippiemarkt georganiseerd. Vanaf 18.00 uur kun je langs de kraampjes vol handgemaakte sieraden, kleurrijke kledingstukken en houten beeldjes struinen. En aangezien Ibiza bekend staat om de hippiemarkten is dit eigenlijk een must-visit tijdens de zonvakantie in Portinatx. Opfrissen doe je ’s avonds in de cocktailbar bij het luxe hotel van TUI. Al kun je ook kiezen voor een appartement en chillen op het balkon met een goed boek en een bord vol Spaanse ham.